Vodafone Kazıklama Politikası !

VaeVictis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
http://www.vodafone.com.tr/Tarifeler/red-tarifeleri.php?default_id=red

Arkadaşlar burada gördüğünüz üzere red tarifelerinde 12 ay taahütlerinde indirimler mevcuttur.Vodafone kampanyasıyla alacağınız cihazlar listesine gelelim ;
http://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/Samsung-Galaxy-S3-Kampanyasi.php

Cihaz kampanyalarında 24 ay taahhüt verilmesine rağmen red taahhüt indiriminden yararlanılamıyor.Aradaki farktan kimse bahsetmiyor.Bu düpedüz soygundur.Şubat ayında red tarifemin günü taahhütü bitiyor.Allah kimseyi Vodafone'nin eline düşürmesin.
Umarım açıklayıcı olmuştur.

Not : Şimdi bazı arkadaşlar 3-5 kuruşun lafını yaptığımı konuyu laf olsun torba dolsun diye açtığımı düşünecekler.Ben red plus tarifesi kullanıyorum ve zamanında bir cihaz kampanyasına katıldım.
24*35 : 840 lira yapar. Neden paramı çöpe atayım ki.Vodafone alırken bir kez daha düşünün derim.
İyi forumlar

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Hiç bir zaman Vodafone hattım olmadı, olmayacakta :)

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,152
Dediklerinden hiçbir şey anlamadım. Linklerle olmaz. Foruma güzelce resimler rakamlar koyup açıklaman lazım.

VaeVictis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
12 ay taahhütle alınan Vodafone Red tarifelerinde :

Red mini : 85 tl'den 70 tl'ye ,
Red : 105 tl'den 80 tl'ye
Red + : 155 tl'den 120 tl'ye düşmektedir.
İndirimli fiyatlardan yararlanabilmek için 12 ay Vodafone kullanacağınızı taahhüt etmeniz gerekmektedir.

Vodafone cihaz kampanyasında 24 ay taahhütlü aldığınız zaman Red tarifeleri indirimden yararlanamıyor yani siz - örnek verecek olursak - Vodafone Red Plus kullanıyorsanız ;

Cihaz ücreti (Ek ücret olarak) : 55 tl ödemeniz gerekirken vodafone bunu tarife ücreti adı altında 55+35 yani 90 Tl olarak alıyor siz cihaza ayda 55 tl ödediğinizi sanarken 24 ay sonra 840 lira fazladan ödemiş oluyorsunuz.
Umarım anlatabilmişimdir.

KaF

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Diğer operatörlerin farkı nedir? Hepsi kesesini doldurma derdinde değil mi? Baktınız beğenmediniz taahhütle cihaz almazsınız olur biter. İşinize gelen tarifesini kullanırsınız. Hangi operatör daha cazipse ona geçersiniz.

VaeVictis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Diğer operatörlerin ne yapıp yapmadığını bilmiyorum sadece yıllardır Vodafone kullanıcısı olarak bu durumu yeni farkettim sadece milleti uyarmak için açılmış bir konudur sitem etmenizi veya akıl vermenizi gerektirecek birşey söylemedim.Burada diğer firmalar da aynı şeyi yapıyor diye Vodafone için haklı konumlandırması yapmak ayrı bir mantıktır.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
gsm şirketlerinden cihaz almak taksit avantajı getirir para da avantaj asla getirmez , yani indirim beklenmemeli.
vodafone kullanıyorum daha önce eski vodafone hattımı Trukcell e geçirmiştim pişman oldum , yeni vodafone hat aldım onu kullanıyorum iki senedir.
demem o ki bence piyasa da vodafone daha iyi

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Vodafone kullanmak pişmanlıktır. :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Beyler fatauralı hattan faturasıza kontor gondermeyi bilen warmı vodofone