Vodafone htc kampanyası

emreaydin42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben vodafonun htc wildfire s kampanyasından faydalanmak istiyorum ama telefonun sadece vodafone hattı kullandığı söyleniyor..bu doğru mudur ?? ilgilenirseniz sevinirim..

ömer gün

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tamm emin değilim ancak ben daha önce araştırmıştım söylentiler bi tek vodofone olduğunu gösteriyor

cexen

Asistan
Reaksiyon puanı
11
vodafone genel itibari ile sim kilit koymuyor diye biliyorum. en azından vodemlerde öyle idi.

ama şöyle bir durum var sözleşmeli alıyorsanız otomatik olarak vodafone kilitli oluyor. sözleşme sona erdiğinde müşteri hizmetlerinden açtırıyorsunuz sim kilit varsa bile. peşin alımlarda sim kilit söz konusu değil.

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Kampanyanın detayları neler;Androidli bir telefon düşünüyorum .Android tabanlı telefonlar la tanışmadan önce nokia bir halt zannediyordum, android işletim sistemi ile tanıştıktan sonra tamamen fikrim değişti.

grasorn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende aldım aynı kampanyadan başka sim taktım çalışıyor arkadaşım

srdrvrl

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Telefon genel olarak orta düzey bir telefon vodafone kampanyasıyla alındığın da çok ucuz geldiğinden alınabilir.
Flash player desteklememektedir, bunu not olarak düşeyim birçok yerde telefon hakkında tartışmalar oluyor "vay efendim aldım ben bunu neden desteklemiyor" gibisinden.

emreaydin42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tek avantajı android ve ucuz olması galiba. peki kamera, dokunmatikliği vs ??

tarkan255

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Htc iyidir, şahsen ben tavsiye ederim...

Şu Vodafone konusu ise Vodafone'dan telefonu alırsanız 24 ay taahhütlü kullanım sebebi ile telefonda sadece Vodafone hattı kullanabilirsiniz. Ha anlaşma yaptıktan bir süre sonra bir telefoncuya gidip simkilidini açtırabilirsiniz telefonun. Ama peek sıhhatli olacağını sanmıyorum...

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
turkcell t 20 maxiphone de güzel aslında kardeşin 2 gündür kullanıyor geri dönüşü iyi bu tel hakkında düşünceleriniz alayım ha youtubeden dailymotion dan video seyerediliyor peşin fiyatına aldık
.

HTC INCREDIBLE

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hayır her hat kullanılabılıyor sahsen benım 2. telefonumu htc olarak bu kampanya dan aldım.... ve turkcell kullanıyorum wıldfıre s te

- ayrıca oyle sım kılıdı felan dıye bır olayı yok.. dırekt hangı hattı takarsanız takın calısıyor....

- Telefon flash player desteklemektedır... Youtube , Dailymotion ve ızlensene gıbı vıdeo ve benzerı bır cok sıtedekı vıdeoları cok rahatlıkla ızleyebılırsınız....

- 5 megapıxel lık kamerası harıka dıyebılırım gece ve gunduz cekımlerı oldukca guzel vıdeo da aynı sekılde goruntu cozunurlugu & netlıgını kullandıgın zaman anlarsın mukemmel... kısacası boyle dıyebılırım...

2gb hafıza kartıyla gelıyor hafıza kartının ıcındekı snyc uygulamasını pc ye kurdugun esıtleme yapabılırsın telefondakı uygulamaların da

grasorn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
wildfire s güzel bi telefon
hele ilk defa akıllı telefon alacaksan harika gelecektir
dokunmatiği gayet hassas
kamerası tatmin edecektir flashı da var ve el feneri olarak kullanabiliyorsun turkcell in maxiphone da bu yok
ekranı da çizilmeye dayanıklı
ayrıca çok hoşuma giden bi özelliği vardı ilk kullanımda önceki telefonda ki tüm bilgileri rehber v.s. bir program yüklemişler içinde mevcut zahmetsizce aktardık maxiphone da onu da bulamadım ben
ayrıca çok da şık bi alet beyaz olanı
ele tam oturuyor tavsiye ederim
yalnız 3g ve wifi her daim açık olursa şarzı çabuk bitiyor kullanılmadığı zamanlarda kaparsanız bi kaç günü devirir

Lazımdeilsimdil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
htc wildfire s güzel tel 600mhz ile hd ve bazı oyunları oynayamazsın onun haricinde güzel tel bide şarjı normal tellere göre biraz az ama 3g vs.vs. kulanmadığınız zaman açmazsanız gayet iyi gider şarjı

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Nokia c6-01 kullanan varmı.Yorumları alayım.