- Reaksiyon puanı
- 2,683
Evet arkadaşlar yine elime para geçti yine bir yerlerden yedik bir şeyler. Vodafone'dan tarifeye ek taksitli cihaz almıştım, 3 aylık faturayı ödeyemedim ve son 1 aydır ne arama geliyordu ne de mesaj. Az önce faturaları ödemek için Yanımda uygulamasına girdiğimde 1350 ₺'lik faturayı gördüm. Diğer ikisi normal ama son gelen faturada cihazın taksiti ve kampanyadan cayma bedeli var, 3 ay boyunca fatura ödenmeyince gidip kampanyadan caymışım yani demişim ki; "Ben 140 ₺'yi ödeyemiyorum en iyisi kampanyadan cayayım da 1350₺ olsun hiç ödemeyeyim." Diğer iki faturayı ödeyene kadar hattıma tanımlı paket falan yoktu ödediğimde hattım açıldı tarifem falan geldi, müşteri hizmetlerini aradım taksitlendirme için en az 6 ay geçmesi lazım diyor, yani "Madem bunu ödeyemiyorsun biraz faizlendirelim tuzunu şekerini atalım da öyle öde." diyorlar. Eski bir olay gördüm onda da 3 aylık gecikme olmuş oraya bağlamışlar, sözleşmede fatura ödenmediği zaman Vodafone'un aboneliği iptal ettirmesi, dondurması veya sözleşmeden caydırma gibi vs. hakları varmış yani hattımı dondurup "Hat dondurulursa kalan cihaz ücreti + kampanya cayma bedeli faturaya yansıtılır." maddesini "has join" yaptırmışlar. Önerisi olan var mı? Bu faturayı bu şekilde almaları için maaşıma icra koymaları lazım, bu haldeyken 1 kuruşunu bile ödemem orası kesin.