Şimdi sinirlendim baya Vodafone da hattıma güvenli internet diye bi zımbırtı eklenmiş yt de yorumlara bakamıyom saçma sapan kötü içeriği olmayan videoları engelliyo ve yt ye tp link extender ayar yapma yazdım başka alakasız şeyler cikiyo mobil verideyken, evin internetin de istediğim videoyu rahatlıkla bulabiliyorum şimdi şu 2!k!msonik şeyi kaldırmak istiyorum nasıl yaparım ve babamın haberi olurmu bu durumdan
O malum içeriklere bakacak adam değilim orta okula giden bi çocuk olarak orta okuldaki ergen arkadaşlar sayesinde öğreniyorsun malum şeyleri hatta bi sonraki konumuzda üreme yani ben salak saçma şeylere bakacak adam değilim bunu kaldiriraam babamda büyük ihtimal kızar yani haberi olursa bunu nası kapatacağımı buldum fakat babama herhangi bi mesaj gidermi bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
O malum içeriklere bakacak adam değilim orta okula giden bi çocuk olarak orta okuldaki ergen arkadaşlar sayesinde öğreniyorsun malum şeyleri hatta bi sonraki konumuzda üreme yani ben salak saçma şeylere bakacak adam değilim bunu kaldiriraam babamda büyük ihtimal kızar yani haberi olursa bunu nası kapatacağımı buldum fakat babama herhangi bi mesaj gidermi bilmiyorum
Son düzenleme: