Vodafone forum hiç bir işe yaramıyor

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bir durumum hakkında forum açmak istedim.

1 ay önce CİHAZ BOŞA ÇIKTI belgesi istedim.

Not: Belge operatörler tarafından yollanan, gönderilen bir belgedir. Amacı 51TL olan hat açılış vergilerinin ödendiğini gösteren ve yeni hat açılışlarından muaf olmayı sağlatan bir belgedir.

Gel gör ki Bunu moderatörlere bir türlü anlatamadım.
Müşteri hizmetlerine anlatamadım.

ne yapıcam çözemedim.

http://forum.vodafone.com.tr/t5/Tüm-Servisler/CİHAZ-BOŞA-ÇIKTI-BELGESİ/m-p/7939#M377

ENİGMA-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
O forum çok sıkıntılı ya senin sorunun yanında çok geç cevaplar veriliyor.Yenile yapmaktan başka bir işe yaramıyor mod.larda üşengeç midir nedir .

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
ya aslında mantıklı bir iş düşünmüşler ama yapamamışlar , adamlara 1 ay cihaz boşa çıktı belgesinin ne işe yaradığını anlattım. Tamam bilmezsin sorarsın yöneticine , takım liderine öğrenirsin.

en son yazdığım yoruma bakın şaka gibi ,

18-05-2012 20:10:03
şubeden denedim hata vermekte , bunu Moderatörümüz Yusuf beye de ilettim , ama bana dediği şeye bak borcu yoktur kağıdı yolluyor ve başka belge gönderemiyoruz diyor. Boşa çıktı belgesinden bi haber sanırım.

Gökhan-VF

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya aslında mantıklı bir iş düşünmüşler ama yapamamışlar , adamlara 1 ay cihaz boşa çıktı belgesinin ne işe yaradığını anlattım. Tamam bilmezsin sorarsın yöneticine , takım liderine öğrenirsin.

en son yazdığım yoruma bakın şaka gibi ,

18-05-2012 20:10:03
şubeden denedim hata vermekte , bunu Moderatörümüz Yusuf beye de ilettim , ama bana dediği şeye bak borcu yoktur kağıdı yolluyor ve başka belge gönderemiyoruz diyor. Boşa çıktı belgesinden bi haber sanırım.

Merhaba madmex,

Ben Vodafone Forum'da yönetici olarak görev alıyorum.

Vodafone Forum'da yaşamış olduğun problemle ilgili bugün arkadaşlarım seni aramış zannediyorum.
Belge teminiyle ilgili herhangi bir sorun yaşarsan ister Vodafone Forum'daki ilgili başlıktan, ister Vodafone Forum'da bana mesaj atarak durumu bildirirsen yardımcı olmaya çalışacağım.

İlgili başlık:

http://forum.vodafone.com.tr/t5/T%C3%BCm-Servisler/C%C4%B0HAZ-BO%C5%9EA-%C3%87IKTI-BELGES%C4%B0/td-p/7939/page/2

Yaşanan karışıklık ve gecikme sürecinde göstermiş olduğun anlayış için teşekkürler.

Vodafone Forum Ekibi

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bakalım bayiye yönlendirdiler, çok kişi tarafından bilinen bir konu değil bu sektörde çalışan inbound olark çağrı alanda bilmeyebilir ama sormak diye birşey demi yok adam belgenin ne olduğunu kaç yazışmadan sonra çözebildi ilginç bir durum

@Gökhan-VF hangi birimdesin

Felix Dzerjinski

Profesör
Reaksiyon puanı
5
SDN'nin google'da ilk sıralarda yer almasının faydası. Vodafone forum yazınca vodafone.com.tr den sonra ilk sırada :) :)

grezimonk

Profesör
Reaksiyon puanı
261
vodafone bi halta yaramiyor ki... en b..tan GSM oparator...

NT1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
bu mılletı kazıklayacaksın kı yarayacaksın o zaman kıymetene bınersın
bunuda en ıyısı TURKCELL yapıyor ....mıllet hakedıyor

Redbull64

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yok hocam ya :) ben aylık 25 tl ödüyorum 500 dakika her yone 5000bin sms er yöne sınırrsız fcebook twitter windows live :)

yani demem o ki avantajlı tarifeleri de mevcut

Bana o tarifeden her ay 40 TL bindiren vodafone değil dimi arkadaş anlamıyorum telefonu 1 ay boyunca kapalı tutum gene 40 TL gelmiş ya ....

grezimonk

Profesör
Reaksiyon puanı
261
Bana o tarifeden her ay 40 TL bindiren vodafone değil dimi arkadaş anlamıyorum telefonu 1 ay boyunca kapalı tutum gene 40 TL gelmiş ya ....
millet TURKCELL kazıkçı diye tutturmuş... asıl kazıkçı VODAFONE o ortaya çıktı...

Redbull64

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Beyler Türkcell'i hiç deprem olduktan sonra denediniz mi ? ben denedim ve deneyimimi söyliyim vodafone hattım bağlantı hatası verirken türkcell hattım çatır çatır bağlandı ..

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841

aynen dostum. 25 tl lik tarife ama 35 ten aşağı düşmüyordu fatura :/ şimdi aveaya geçtim sabit fiyat geliyor her ay :)

cipro06

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Merhaba madmex,

Ben Vodafone Forum'da yönetici olarak görev alıyorum.

Vodafone Forum'da yaşamış olduğun problemle ilgili bugün arkadaşlarım seni aramış zannediyorum.
Belge teminiyle ilgili herhangi bir sorun yaşarsan ister Vodafone Forum'daki ilgili başlıktan, ister Vodafone Forum'da bana mesaj atarak durumu bildirirsen yardımcı olmaya çalışacağım.

İlgili başlık:

http://forum.vodafone.com.tr/t5/Tüm-Servisler/CİHAZ-BOŞA-ÇIKTI-BELGESİ/td-p/7939/page/2

Yaşanan karışıklık ve gecikme sürecinde göstermiş olduğun anlayış için teşekkürler.

Vodafone Forum Ekibi
merhaba forumcu arkadaş seni yakalamışken şunu belirteyim turkcell le kafa kafaya fiyat politikanız var yetkililere söylersen ne kadar yakınsın bilmiyorum ama çok şey kaybedeceksiniz misal turkcell 19.90 a 1 gb internet bitiminde ise 96kbps hızla sınırsız yani sizin fiyat uçuk kalıyor sizin yeni bi atakla 20 liraya 2 gb ve 96kbps sınırsız yapmanız lazımki geçesiniz valla taşıyacam hattımı sen öyle söyle yetkililere :) birde deki öyle yaparlarsa en az 2 sene vodafone da kalırım ve internete devam ...saygılar

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
merhaba forumcu arkadaş seni yakalamışken şunu belirteyim turkcell le kafa kafaya fiyat politikanız var yetkililere söylersen ne kadar yakınsın bilmiyorum ama çok şey kaybedeceksiniz misal turkcell 19.90 a 1 gb internet bitiminde ise 96kbps hızla sınırsız yani sizin fiyat uçuk kalıyor sizin yeni bi atakla 20 liraya 2 gb ve 96kbps sınırsız yapmanız lazımki geçesiniz valla taşıyacam hattımı sen öyle söyle yetkililere :) birde deki öyle yaparlarsa en az 2 sene vodafone da kalırım ve internete devam ...saygılar

Bunlarla her operatörün marketing bölümleri var onlar ilgilenir. Ama benim şahsi görüşüm tabi değişir mesela evde ttnet kullanıyorum 50gb dan sonra 1024 kbps ye düşüyor internet inanılmaz yavaşlıyor ve ben gerek 128kbpsyi gerekse tcellin 96kbps sini düşünebiliyorum bile o kadar hayal gücüm yok :) o yüzden internet kullanıcaksan bence sınırsız pek çözüm değil kullanabileceğin kadar paket alman faydana olur diye düşünüyorum. Yeni nesil tarifelerde 2gbdan sonra düşüyor hat taşımayla birçok fiyatlanması var sitede bak istersen.

Bu arada işimi hallettim Vodafoneden :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ne saçma bir forumdur Vofone forum denen nane bir mesaj yazmak için iki saat arıyorum bir türlü şikayetimi bildirecek bir yer bulamadım. gördüğüm kadarı ile herkes vodafone merkezlerindeki çalışanların yetersizliği ve beceriksizliğinden mağdur. Bugün Ankara Çankaya Uğurmumcu Cad. sindeki cep merkezine gittim ve bir çalışana 39 TL bin Dak. bin Sms Bin GB internet olan tarifeye geçmek istediğimi söyledim çalışan arkadaş tamam dedi başladı işleme ve bana sözleşme imzalattı bu arada bana bir Msj geldi.49 TL ye diye başlayan bende arkadaş bak burada 49 TL yazıyor dedim yok dedi şimdi taahhütü onaylayınca 39 TL inecek dedi. arkadaş işlem yaparken bekliyordum tamam sizin işlem bitti gidebilirsiniz dedi ve ben oradan ayrıldım ben ofise geldiğimde 12 aylık taahhütten doğan 4TL lik indiriminiz hattınıza yüklenmiştir diye yani 10TL olması gereken indirim başka operatörlerden geçenler için geçerli imiş ve bunu çalışan personel bilmiyor. ve ben o arkadaşın hatası yüzünden bu ay 80TL bedel ödemek zorunda kalacağım.