Vodafone Cepnet ile Bilgisayardan Bağlantı

ENİGMA-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bilindiği üzere vodafone tekrardan cepnet paketini kullanıcılarına sundu.Bende hazır bu fırsat eski hattımda kırılmışken vodafone a geçsem diye düşünüyorum.Bu taahhütsüz vınn modemler yada vodemler e hattı takınca bilgisayardan hem internete girilebiliyormuş hemde bilgisayar üzerinden sms atılıyormuş.Bu konuda hakkında beni bilgilendirir misiniz acaba bu mobil modemleri nerden bulurum ne kadara bulurum ??

codding

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Evet sms atılıyor internte giriliyor fakat. 250 mb kullandıktan sonra hızı düşüyor. ve inanılmaz yavaş oluyor...

ENİGMA-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hızı önemli değil benim için tek sorun adaptörü nerden bulabilirm bugun vodafone bayiye sordum 90 tl +hat dedi kotali internet var içinde ve başka hat kullanamazsın diyor

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
sahibinden.com da al bitane tamamdır

ibrahimdevrim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gittigidiyor. Sahibinden.com'da 50 tl civarına bulursun dostum. boş yere o kadar para vermene gerek yok.

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Vodafon yalan söylüyor ben Vodafon modem ile avea internet kullandım tabi yeni güncelleme geldi ise bilmem

ENİGMA-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
@xvolkapx
[MENTION=266827]ibrahimdevrim[/MENTION] bu 2.ellere güvenim pek yok birde hatalı falan yani sorunlu çıkarsa yani hat çalışmazsa çünkü ımeı açtırmak gerekiyormuş

ibrahimdevrim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim sen bilirsin bu işleri cepnet-250 alacağım sence hangi model vodem almalıyım sms özelliğide olsun ama

Vodafone Mobil Connect programini kuracak zaten modemi pc'ye taktigin zaman, o programla birlikte sms atabilecegin bir programda geliyor pc'ye. sms konusunda sikinti yasamazsin. modeli farketmez. en ucuzundan al, zaten hiz 96 kbps olacak, 7.2 Mbps destekleyen modem alsanda bir faydasi olmayacak yani o hiza cikamayacaksin cunku adil kullanim miktari dolduktan sonra.

übeyt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben kullaniyorum vanda hiç çekmiyor 5 dk video 1 saatte ancak bitirebiliyor şebekesi çok kötü 250 mb tan sonra hiz 90 kbps ye düşüyor faturada daha gelmedi ama 19.5 tl diyorlar.. 4 gb kullaniyodum en düşük faturam 40 geldi gb aşmadiğima rağmen a.b. Versin zeher zikkim olsun

byfaruk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bilindiği üzere vodafone tekrardan cepnet paketini kullanıcılarına sundu.Bende hazır bu fırsat eski hattımda kırılmışken vodafone a geçsem diye düşünüyorum.Bu taahhütsüz vınn modemler yada vodemler e hattı takınca bilgisayardan hem internete girilebiliyormuş hemde bilgisayar üzerinden sms atılıyormuş.Bu konuda hakkında beni bilgilendirir misiniz acaba bu mobil modemleri nerden bulurum ne kadara bulurum ??

Vodeme gerek yok tabi telefonun Nokia ise. Benim telefon nokia. Nokia PC Suiteyi kuruyorum bluetoothla bağlanıyorum ona ama kabloyla bağlanmak daha iyi nedenini söyleyeceğim. Sonra Pc suiteye bağlanınca orada İnterente bağlan var diyor ona tıkla birşeyler çıkıyor falan az bir beklemeden sonra internettesin. Kabloyla bağlanırsan internet daha hızlı oluyor bluetoothla daha yavaş. Nokia dışındaki modellerde böyle birşey var mı bilmiyorum ama bazı pclerde böyle pc suite falan gerek kalmadan da yapılabiliyor kuzenimde öyle birşey vardı ben oradan bağlanıyorum diyordu baktık bende öyle birşey bulamadık bende bu yöntemle bağlandım evden uzakken :)

sefakopan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bence sıfır al kardeş 20-30 fazla verecen garantisi olur

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
Vodafone da huawei'ye ürettiriyor diğerleride kullanamazsın kısmı koca bir yalan ben vodem ile hem başka Vodafone sim kart hem Avea hem Turkcell interneti kullandım.

wolkhy1903

Profesör
Reaksiyon puanı
79
aman hacı sakın bulasma bı ykınımda gordum bır vıdeoyu ızlemek ıcın yaklasık 15 mb ytlık abartmıyorum 24 dk bekledık

rashoaga

Asistan
Reaksiyon puanı
2
http://hizliresimyukle.com/showpic-271774/ttnet.png

Mesaj uygulaması ttnet, avea, vodafone ve turkcellin tüm modellerinde de mevcut. Tek farkları ara yüzleri. 2 Sene boyunca vodafone cepnet kullanmış birisi olarak sana diyeceğim, video açma ve izleme hariç geriye kalan işlerini o ya da bu şekilde görürsün. Ttnetin usb modemini iki yıl önce ikinci el bulmuş ve 15 liraya almıştım. Avea hariç diğerlerini kullanmaya kapalıydı, lakin kilit kırma programı indirip, kilidini kırararak kullanmaya başlamıştım. Hepsi de tek programla kırılıyor. Ve telefonda kullandığın hattı takarak hiç bir sorun yaşamadan kullanabilirsin. Karar senin...