Vodafone Cepnet artık sadece ilk ay %50 indirimli

bLaCkSouL

Profesör
Katılım
6 Şubat 2009
Mesajlar
1,141
Reaksiyon puanı
8
Puanları
0
Yakında Vodafone'un Turkcell'den farkı kalmayacak. Sürekli zam, sürekli kısıtlamaların artması. Müşterisi arttıkça kötüye gidiyor.
 

cipro06

Doçent
Katılım
31 Temmuz 2011
Mesajlar
731
Reaksiyon puanı
4
Puanları
0
Gerçekten vodafone turkcell de kazıklamaya yetişti:) bende taaa eski 7.99 luk olandan kullanıyorum iptal etseydim yanmıştım.vodafone eğer bu fiyata satarsa millet turkcell e kayar. nedeni şu turkcell 19.99 a 1 gb normal hız sonra 96kb ile devam eden sınırsız 1 yıllık paketi var.şahsen benim eski cepneti kaparsa direk turkcelldeyim.zaten iki hat var biri 10 yıllık turkcell biride avea idi 7 sene civarı son 1 yıldır vodafone sadece internet için :) yanlış yaparsa oda turkcell olacak gibi :)şu an bana özel 9 tl ye 1gb internet 3 ay devam edecek bir mesaj geldi bende aldım.keşke hep böyle olsa 9 liraya 1 gb hiç gitmem kazıkçı turkcellden :)
 

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Katılım
22 Şubat 2008
Mesajlar
11,931
Reaksiyon puanı
1,338
Puanları
293
Bende de eski cepnet var, İptal etmedim duruyor. Yenisinin fiyatı pahalı eskisi ise mobil cihazlar için ideal...
 

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Katılım
1 Kasım 2008
Mesajlar
47,206
Reaksiyon puanı
629
Puanları
7,293
Ne yani şimdi öbür ay 19.5 tl'mi verecem ben bu kampanya'ya 1 ay önce başvurmuştum ama ..:)
 

mustang

Dekan
Katılım
30 Ekim 2008
Mesajlar
8,663
Reaksiyon puanı
34
Puanları
228
Allahtan 7,99 luk Cepnet paketini kullanıyorum.Onlar iptal etmedikçede ben devam ederim.Bence hala uygun bir paket.
 

Bilgili99

Profesör
Katılım
26 Nisan 2011
Mesajlar
2,108
Reaksiyon puanı
252
Puanları
243
Bence olayın özü şu düşününki siz bir iş yapıyorsunuz ve rakip firma sizden hep daha pahalı ve ülkenizde de pahalı kalitelidir mantığı var siz daha kaliteliyi daha ucuza sunmanıza rağmen müşteri hep rakip firmayı tercih ediyor siz olsanız zam yapmazmısınız? Bizim milletimiz kazıklanmaktan hoşlandığından dolayı kazıklıyor adamlar yani halk neyi istiyorsa onu sunuyor. Yıllardır Türksel her türlü dalavere ile binbir kazık attı ve atmaya da devam ediyor buna rağmen millet hâlâ Türksel de pahalı ama kaliteli diyip kazıklanmaya devam ediyor. Sonuç olarak Vodafon da ne kıymet görüyorsa onu yapıyor.
 
Üst