Vodafone Arena Stadı’na İlk Harç Döküldü

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Başkan Fikret Orman, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte hafriyat işleri tamamlanan Vodafone Arena Stadı’nın zeminine ilk harcı döktü.

ik4b.jpg

Resmi siteden yapılan açıklama şöyle:

"Hafriyat işleri sona eren Vodafone Arena Stadı’na ilk harcın dökülmesi etkinliğine Başkanımız Fikret Orman, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile Divan, Denetleme, Disiplin, Seçme ve Sicil kurullarımızın başkanları ve üyeleri katıldı.

İnşaat alanında yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi alan ve görüş alışverişinde bulunan Başkanımız Fikret Orman, kesilen kurbanların ardından butona basarak stadımızın zeminine ilk harcı döktü.

Ayrıca Başkanımız Fikret Orman ile Yönetim Kurulu Üyelerimiz’in isimlerinin yer aldığı plaket de harç dökülen zemine gömüldü.

Etkinlikte BJK TV’ye açıklamalarda bulunan Başkanımız Fikret Orman, şunları söyledi.

“Büyük bir heyecan içindeyiz. Hafriyat işlerini tamamladık, bundan sonra yavaş yavaş inşaatı yükseltmeye başlayacağız. Temel atma törenini Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştireceğiz. Mübarek Cuma günü kurban keserek zemine ilk harcı dökelim istedik. Stadımızı bir an evvel tamamlamak istiyoruz. Tüm ekip olarak büyük bir emek harcıyoruz. Beşiktaşlılar dualarını bizlerden esirgemesinler.”

Başkanımız Fikret Orman ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, etkinliğin sonunda kurul üyelerimiz ve inşaat çalışmasında yer alan personelle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Vodafone Arena Stadyumu Temel Atma Töreninin tarihi ise önümüzdeki günlerde duyurulacaktır. "

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

em3h.jpg

Beşiktaş JK

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,126
Hayırlı uğurlu olsun Beşiktaş'ımıza.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Hayırlı uğurlu olsun Beşiktaş'ımız için. İnşallah stadın açılışını görmek nasip olur.

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Hayırlısı ile bu stat bıtecek ve yıllık 30 mılyon euro gelir ile yarıstıgımız rakıpler o zaman gorecekler Besıktasımı :D :D :D