Vodafone ACAİP ile S3 Almayı Düşünüyorum İçeri

Shockxx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar.
Vodafone acaip bana cazip geldi.Turkcell kontürlü hattımı vodafone faturalıya çeviricem ve s3 alacağım.Aylık 128 TL olacak.Cep Avantaj Her Yöne Ekstra.
1000 Dakika , 1000 SMS , 1 GB yapmak istiyorum.S3 ile beraber aylık 128 TL imiş.Sizin bu konudaki görüşlerinizi alabilir miyim.
Bu arada baştan söyleyeyim başka telefon falan önermeyin s3 kesin kararımdır.

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
24 ay ödenecekse telefonu çok pahalıya almış oluyorsun.

Shockxx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Telefonu pahalıya almış olmuyorum.Tarifeyle beraber çok uygun bana göre.Görüşünüz için teşekkürler.

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
sadece tarife 50tl olsa telefon 1872 tl ye geliyor. çok çok pahalı olacak
sadece tarife 55 lira (bkz.) Yani bu durumda telefona 73 lira taktsit kalıyor Telefon 1752 liraya geliyor ki burada 2 yıldan bahsediyoruz 2 yıl boyunca enflasyonun , dünya ve ülkemizdeki ekonomik durumun ne olacağını kimse garanti edemez. Ayrıca her şeye zam gelirken sabit taksit ödemesi var. Tabiki Vodafone'un daha ucuza mâledebilme durumuda söz konusu ancak yine de güzel teklif.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
sadece tarife 55 lira (bkz.) Yani bu durumda telefona 73 lira taktsit kalıyor Telefon 1752 liraya geliyor ki burada 2 yıldan bahsediyoruz 2 yıl boyunca enflasyonun , dünya ve ülkemizdeki ekonomik durumun ne olacağını kimse garanti edemez. Ayrıca her şeye zam gelirken sabit taksit ödemesi var. Tabiki Vodafone'un daha ucuza mâledebilme durumuda söz konusu ancak yine de güzel teklif.

bunu incelersen anlarsın farkı :)

Nasıl olmuyorsun.
24*128=3072TL

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Tarifeler/dortte-dort
24*45=1080TL

Telefonu 2000TL'ye alıyorsun. Sana çok uygun geliyorsa daha da diyeceğim bir şey yok, hayırlı olsun.

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
bunu incelersen anlarsın farkı :)
Avea kullanmak istemiyor sevmiyor güvenmiyor olabilir o zaman sizin mantiıkla herkes Avea kullanmalı. Turkcell yıllardır fahiş fiyatlar ile milyonlarca abone sahibi olabilirken Avea neden hala en az tercih edilen operatör acaba?? Arkadaş Vodafone kullanmak istiyor ve ona göre de Vodafone'un kampanyalarından birini seçmiş değerlendirmeyi benim yaptığım şekil yapıp ona göre değirlendirmek gerekiyor. :)

Nasıl olmuyorsun.
24*128=3072TL

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Tarifeler/dortte-dort
24*45=1080TL

Telefonu 2000TL'ye alıyorsun. Sana çok uygun geliyorsa daha da diyeceğim bir şey yok, hayırlı olsun.
Avea ile Vodafone aynı kalitede mi acaba hem arkadaş vodafonedan alacağım diyor Avea kullanmak istese gider aveadan alır değil mi? :)

socratesyusuf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende s3 aldım vodafondan tarifem Cep Avantaj Her Yöne Ekstra hat taşıma kampanyasından aylık 59 lira fatura 59 da telefonun taksidi yani telefon 1.416 liraya mal oluyor üstelik 2 yıl taksit.

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Bu Vodafon, böyle kazık atmayı abisi Turkcell'den öğrendi kanımca...Aynı vodafon un bir de yurtdışında yaptığı kampanyaları görüp ona göre kıyaslamak lazım bana kalırsa...
Hep anlatılan yurtdışı efsanelerine göre (-ki tam emin değilim) vodafon çok çok uygun fiyatlara telefonları satıyor...hatta anlaşmalı olunca bazılarını bedava veriyor diye biliyorum... Ama burası Türkiye olduğu için maşAllah bizde orjinal fiyatının üstüne bir de fiyat ekleyip öyle satıyor... Ayrıca 24 ay a dağıtıyor ki farkedilmesin.. Abisi adi Turkcell den çok şey kapmış helal olsun vodafon a...Başka diyecek birşey yok..

24 ay 128 tl ne demektir ya.. Karar yine Shockxx kardeşimizindir ama bana kalırsa pek avantajlı bir kampanya gibi gelmedi.. Dediğim gibi karar yine kendisinindir.. Alırsa HAYIRLI UĞURLU OLSUN... Güzel günlerde kullansın inşAllah..

Shockxx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Avea yı kesinlikle düşünmüyorum tanıdıklarım vasıtasıyla.Kredi kartıyla almayı düşünüyordum vatandan falan fakat bazı aksilikler işte kredi kartıyla alamam şu an.Kredi kartsız bir yolu varsa yardımcı olun arkadaşlar.

Shockxx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben bayiye gidip almak istesem .Cep Avantaj Her Yöne Ekstra.
1000 Dakika , 1000 SMS , 1 GB yapmak istiyorum.S3 ile beraber aylık 118 TL.Numaramı taşıyıp almak istiyorum.Hemen verirler mi acaba up up up.

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
Arkadaşlar ben bayiye gidip almak istesem .Cep Avantaj Her Yöne Ekstra.
1000 Dakika , 1000 SMS , 1 GB yapmak istiyorum.S3 ile beraber aylık 118 TL.Numaramı taşıyıp almak istiyorum.Hemen verirler mi acaba up up up.
118 ise daha güzel ama ilk mesajda 128 dedin ortalığı karıştıran o oldu :) Numara taşımadan sonra gider alırsın telefonu hemen de verirler.

Shockxx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
118 ise daha güzel ama ilk mesajda 128 dedin ortalığı karıştıran o oldu :) Numara taşımadan sonra gider alırsın telefonu hemen de verirler.
Ya ben numara taşıyorum ya ondan 118 TL.Ben ilk mesajda numara taşımaya değil normale bakmışım ben şimdi bayiye gitsem.S3 almak istiyorum desem telefonu alıp çıkabiliyor muyum yani.

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
Valla taşımadan önce direk verirler mi bayiye sormak gerek ama taşıma işlemi tamamlandıktan sonra alınca hemen verirler.

Shockxx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Valla taşımadan önce direk verirler mi bayiye sormak gerek ama taşıma işlemi tamamlandıktan sonra alınca hemen verirler.
Çok yardımcı oldunuz hocam.Çok teşekkürler.Bu hafta gidip almayı düşünüyorum.

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
Çok yardımcı oldunuz hocam.Çok teşekkürler.Bu hafta gidip almayı düşünüyorum.
Rica ederim faydam oldu ise ne mutlu :) Bir de almadan aklınıza takılan her şeyi çekinmeden bayiye sorun işinizi sağlama alın bence.

Shockxx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Rica ederim faydam oldu ise ne mutlu :) Bir de almadan aklınıza takılan her şeyi çekinmeden bayiye sorun işinizi sağlama alın bence.
Faydanız oldu hocam.Peki sorarım tekrar teşekkürler iyi akşamlar iyi forumlar.