Vmware Workstation 6 !!!

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
VMware Workstation 6 artık beta değil
Aynı anda birden fazla işletim sistemiyle çalışmayı sağlayan VMware Workstation 6 artık beta değil.

Bir süredir beta versiyonuyla kullanıcıların hizmetine sunulan sanal işletim sistemi emülatörü VMware Workstation 6 artık tamamen hazır. Sektörün lider yazılımı yeni özellikleri ve Windows Vista desteğiyle müdavimlerini çok sevindirecek.

Aynı anda birçok işletim sistemi üzerinde çalışmaya olanak sağlayan VMware Workstation, tek bilgisayar üzerinde sanal bilgisayar ağı kurarak pratik yapmak isteyen veya yazılımları çeşitli işletim sistemlerinde test etme durumunda olan kullanıcıların bir numaralı yardımcısıydı. VMware Workstation 6 şimdi, sunduğu Windows Vista desteğiyle, yeni nesil işletim sistemine geçiş yapan kullanıcılarını sevindirirken, çift monitör ve USB 2.0 desteğiyle de özelliklerini bir adım ileriye taşıdığını gösteriyor.

Windows, Linux, NetWare, Solaris x86 ve FreeBSD işletim sistemlerini kurabileceğiniz programın 30 günlük deneme sürümünü aşağıdaki linke tıklayarak indirebilirsiniz. VMware Workstation 6'nın tam sürümünü ise 189 dolara satın alabiliyorsunuz.

Deneme Sürümü ---> http://www.vmware.com/products/ws

Alıntı : http://www.chip.com.tr/konu.asp?id=3716

anticor

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Uzun süredir aklımda olan bir program.
Linux'u bu yolla kullanmak,daha doğrusu tanımak istiyorum 8)
Güzel program,sağol

Kemall

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Linux'ı kullanmak için çalışan cd de kullanabilirsin... Kuruluma ve vakit harcamaya gerek yok.

anticor dedi ki:
Güzel program,sağol

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
Kemall dedi ki:
Linux'ı kullanmak için çalışan cd de kullanabilirsin... Kuruluma ve vakit harcamaya gerek yok.

anticor dedi ki:
Güzel program,sağol

cd ile çalışan versiyon kullanırsan sistem üzerinde sadece kullanabilirsin üzerinde bir kayıt veya işlem yapamazsın 8)