VLC Media Player 1.1.0 RC3

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
2qxul9e.jpg

VLC Media Player ya da VideoLAN Player, ücretsiz, açık kaynak kodlu bir medya oynatıcı. Bu oynatıcıyı asıl meşhur edense, neredeyse bilinen tüm video ve ses formatlarına destek vermesi. Yani herhangi bir çözücü paketi yüklenmemişse dahi, VLC içeriğinde barındırdığı çözücülerle bu dosyaları çalıştırabiliyor. Ayrıca oynatıcının düşük konfigürasyonlarda performans kaybı yaşamıyor olması, yakın zamanda SDN editörlerince yapılan oynatıcılar sıralamasında 1. sırayı almasını sağladı.
1.1 versiyonda, kararlı sürüme az bir zaman kaldı. Türkçe destekli yeni RC'yi denemek isterseniz;

VLC media player 1.1.0 RC3 Windows (18.37 MB)
VLC media player 1.1.0 RC3 Linux (22.38 MB)

Changelog

2njdjjl.jpg

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
teşekkürler arşiv de de güncelliyorum hemen

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
ne güzel bi örnek resim o öyle :D indiresim geldi rc sürümünü :D

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Blackout, bu sürümde donanım hızlandırma gelecek diyorlardı. Splayer'la karşılaştırdın mı? Hangisi daha iyi, sen söyledikten sonra Splayer'ı denemiş ve çok memnun kalmıştım.

crazyboys90001

Profesör
Reaksiyon puanı
32
beyler bu program gerçekten süper birşey..Her türlü uzantıyı açabiliyorsunuz...geçenlerde 1080 formatında Film indirdim ( 25 gb ).. PowerDVD ile bir türlü doğru düzgün oynatamadım.takılıyor kilitleniyordu,ileri sarmaya çalıştığımda yine kilitleniyordu..Bir de VLC ile oynatayım dedim,hiçbir takılma,kilitlenme olmadan süper oynattı...

PowerDVD deneme sürümünü kullandım ama boş bir program..sadece görüntüsü var o kadar..

VLC 'nin görüntüsüne biraz daha önem verseler çok tutulacak gibime geliyor

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Blackout, bu sürümde donanım hızlandırma gelecek diyorlardı. Splayer'la karşılaştırdın mı? Hangisi daha iyi, sen söyledikten sonra Splayer'ı denemiş ve çok memnun kalmıştım.

Henüz karşılaştırmadım. Performans anlamında denemeden yorum yapamam ancak görüntü kalitesi olarak SPlayer ile karşılaştırma gereği bile duymuyorum.:)
Bu arada PotPlayer'ı da mutlaka denemelisin.

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Henüz karşılaştırmadım. Performans anlamında denemeden yorum yapamam ancak görüntü kalitesi olarak SPlayer ile karşılaştırma gereği bile duymuyorum.:)
Bu arada PotPlayer'ı da mutlaka denemelisin.
Okul nedeniyle bu ara Windows'a fazla takıldım. Sürekli aç kapa yapmaktan hoşlanmadığım için de Splayer kullandım Linux tarafına geçmeden. Windows için bu yeter şimdilik, önerin için sağol.