Soru Vizyondaki filmler hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben bir tanesini hiç sevmedim :/

Bu konuyu okuyanlar

Buse Özübek

SDN
SDN
Katılım
31 Aralık 2021
Mesajlar
345
Reaksiyon puanı
260
Puanları
63
Yaş
29
Telefonumun ufak ekranından izlediğim yüzlerce filmin bir dakikasını, kocaman ekranda izlediğim filmin 2 saatine asla değişmem.

Vizyonda olan bir filme gittim. İsim vermek ve yapımı kötülemek istemiyorum çünkü bilindik kaliteli oyuncular vardı ve film yapım süreçlerinin ne kadar uzun ve emek sarf eden bir süreç olduğunu çok iyi biliyorum. Ama kendi düşüncelerimi ifade etmekte özgür olduğumu düşündüğüm için elbette fikirlerimi yazmak istiyorum.

Bugüne kadar izlediğim filmlerden yola çıkarak şunu söyleyebilirim; bir filmin kalitesi ilk 15 dakikada kendisini belli eder. Geçen gün gittiğim filmde 10. dakikasında koptum ve iki saat zulüm gibi geldi. Senaryo çok kötü, sahneler çok kötü. Bir sonraki sahnenin ne olduğunu tahmin edebiliyorsam, o sahne kötüdür. Seyirci merak ettirilmeli ve sürükleyicilik bu şekilde sağlanmalı diye düşünüyorum. Filme şans verip bitirmek lazım girmişken diye düşündüm çünkü hiç bir şeyi yarım bırakmayı sevmem. Fakat dayanamayıp çıktım.

Siz vizyondaki filmler hakkında ne düşünüyorsunuz? Önereceğiniz filmler var ya da sevmedikleriniz hangileri oldu?
 
Son düzenleme:

wittroc

44
Emektar
Katılım
15 Kasım 2020
Mesajlar
6,324
Çözümler
36
Reaksiyon puanı
11,194
Puanları
113
Yaş
20
Pandemi döneminde çıkan filmlerin tamamına yakını fiyasko. Şu anda vizyonda olan yapımların hiçbirine gitmem. No Time to Die yakın zamanda gittiğim filmlerden biri. Benim için inanılmaz berbat ve kopuk bir yapımdı ancak tuhaf bir şekilde pandemide en iyi çıkış yapan yapımlardan biri oldu. Anlayamadım. :p

No Time to Die haricinde Eternals son gittiğim yapım oldu. MCU klasiklerinden uzaklaşmış, yeni renklerle karşımıza çıkan bir yapım. 10 farklı karakterin anlatılması ve farklı kökenlerden insanlara yer verilmesi gayet güzel işlenmiş ancak filmin orta-son kısımlarına doğru o geniş perspektif kayboluyor ve iplerin kopmasına neden oluyor. Yapımın çıkışı öncesinde LGBTQ+ eleştirilerine ise güzel bir hikaye izlenerek cevap verilmiş. Yine de filmin sonunda Harry Styles sürprizi olması ikinci filme gitmeme kesinlikle engel olacak.
 
Üst