Vitor Pereira: Maça korkuyla girmiş gözüküyorduk

Bu konuyu okuyanlar

mazruf

Müdavim
Emektar
Katılım
30 Temmuz 2009
Mesajlar
23,098
Reaksiyon puanı
1,117
Puanları
113
Yaş
40
Fenerbahçe'nin Portekizli çalıştırıcısı, 3-1'lik Monaco yenilgisi sonrası zeminden ve hakemden dert yandı.

upload_2016-8-4_0-18-32.png


Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira , 3-1 kaybettikleri Monaco maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Sarı-Lacivertli ekibin Şampiyonlar Ligi'ne 3. ön eleme turundan veda ettiği karşılaşma sonrası Lig TV'ye konuşan Pereira, maça oldukça kötü başladıklarını vurgulayarak "İlk 20 dakikayı altın tepside sunduk. İkinci yarıya daha iyi girdik. 2-1’i yakaladık ama rakibin üçü bulmasına izin verdik. En önemlisi o başlangıçtaki kötü görüntümüzdü. Maça çok kötü girdik ve sonuç da bu oldu öyle bir başlangıçtan sonra" dedi.

"BİR KORKU VARDI!"
Mağlubiyetin sebepleri hakkında da açıklamalarda bulunan Portekizli çalıştırıcı, "Üzgünüm ama şu anda yapabileceğimiz bir şey yok. Zeminden mi korktuk, oynamaktan mı bilmiyorum. Bir korkuyla girmiş gözüküyorduk. Daha fazlasını yapacak kapasitemiz vardı ama 3-1’den sonra işimiz zordu. Önümüzdeki maça bakmaktan başka çaremiz yok." ifadelerini kullandı.

"ZEMİN ÇOK KÖTÜYDÜ!"
Maçta birbirinden tartışmalı kararlara imza atan Hakem Artur Dias'la ilgili görüşleri de sorulan Pereira, "Avrupa mücadelelerinde hakemlerle ilgili yaptığım yorumlardan ve itirazlardan çok çektim. O nedenle yorum yapmak istemiyorum. Şuna değinmek istiyorum, zemin çok kötüydü bugün. Topa sahip olmak çok zordu. Hakem bahanesine sığınmak istemiyorum. İlk 20 dakika maçı belirledi. Oynama isteğimizi göremedim ve bana en acı veren şey bu. Topa sahip olmaya çalışan, bunun üzerine yoğunlaşan bir takımız. Zemin kötü olunca kötü top kayıpları yaşadık. Beni en çok üzen buydu." diye konuştu.

Tecrübeli teknik adam ayrıca Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme turlarının oldukça erken başladığına dikkat çekerek "Çok kısa bir hazırlık dönemi geçirebildik. Ama kendi sahamızda hazır bir durumda olduğumuzu ispatladık. Tuhaf bir zeminde, çok kötü bir zeminde oynadık. Monaco bizden daha alışıktı bu zeminde oynamaya. Neticede turnuva herkese aynı anda başlıyor. Dolayısıyla buna bir bahane olarak sığınmayı doğru bulmuyorum."

GOAL.COM
 

okinkurt

Müdavim
Katılım
30 Eylül 2013
Mesajlar
3,813
Reaksiyon puanı
1,233
Puanları
113
Yaş
32
Surat küçük emraha dönmüş adamda .
 
Üst