Vitor Pereira: Derbiye daha fazla konsantre olduk

Bu konuyu okuyanlar

mazruf

Müdavim
Emektar
Katılım
30 Temmuz 2009
Mesajlar
23,098
Reaksiyon puanı
1,116
Puanları
113
Yaş
40
Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Başakşehir'e 2-1 mağlup oldukları mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.

VİDEO


vitor-pereira-9-5.jpg


Pereira, şampiyonluğu Beşiktaş'a verdiklerini söylerken; "Bu sonucu hak ettik. Biz Başakşehir maçından ziyade, Galatasaray - Beşiktaş maçına konsantre olduk. Buradan mağlubiyetle ayrılmayı hak ettik. Sağlam bir görüntü sahaya koyamadık.

Son basın toplantısında da söyledim. Kendi maçlarımızı kazanıp yarışı sürdürmemiz gerekiyordu. Bu akşam şampiyonluğu Beşiktaş'a kendi ellerimizle ikram ettik. Sorumluluğu üzerime alıyorum Üzgünüm, üzgünlüğü yaşıyorum. Bu akşam şampiyon takım görüntüsü sahada yoktu" dedi.

Nani'nin 'Sezon başından bu yana takım olamadık' sözleri için görüşü sorulan Pereira, "Kendi sözleri Nani'yi ilgilendirir. Bugün o da, birçok oyuncumuz da daha iyi oynamalıydı. Ne demek istedi bilmiyorum. Ama bugün şampiyonluğu hak eden bir takım değildik sahada" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Pereira, şampiyonluğu kaybeden hocaların bir sonraki sezon görevine devam edemediği hatırlatılınca Lig TV'nin flaş röportajından ayrıldı.

SPORX
 
Son düzenleme:

Sercan40

Müdavim
Katılım
22 Şubat 2016
Mesajlar
1,722
Reaksiyon puanı
372
Puanları
83
Yaş
32
Bu yenilginin tek olumlu tarafı bu adamın seneye gidecek olmasıdır...
 

Sercan40

Müdavim
Katılım
22 Şubat 2016
Mesajlar
1,722
Reaksiyon puanı
372
Puanları
83
Yaş
32
Yönetim kalsın ama Pereira gitsin...
 
Üst