Visual Studio Kodlama Yardımı

yusuf altı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Unity ile oyun yapımına başladım. Visual Studioda kodlama yaparken kodlama yardımı yapmıyor, izlediğim videolarda kodu düzeltme kodda nereye neyin yazıldağı konusunda yardım ediyor visual studio. Kod bilgim var fakat sürekli neyin neişe yaradığını nasıl kullanılcağını unutuyorum, yeterli türkçe kaynak da olmadığı için ağaç gibi kalıyorum. Visual studioda bir ayar falan mı var açılıyor.

akaloyun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
40
Kullandığın Programda Kurabileceğin Yardımcı Eklentiler Var. Oradan Yapabilirsin

hakaya

Asistan
Reaksiyon puanı
109
Yanlış hatırlamıyorsam "Visual Studio Tools for Unity" vardı. Kurulumdan ekli mi kontrol edebilir misiniz?

Samet UCA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,930
İntellisense desteğinden bahsediyorsunuz anladığım kadarıyla yani kod tamamlama.
Bunu unity visual studio intelisense şeklinde google aratmasıyla bulabileceğiniz vs eklentileriyle çözebilirsiniz. Kolay gelsin.

yusuf altı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kurulumu Visual Studio içinden yapabilirsiniz. Hangi menüden olduğu aklımda değil. Bulamazsınız daha sonra bakıp söylerim.
yok reis unityden bağlayınca VS ye geldi direk sitede denilenleri yapınca yardım açılıyor VS de bi ayar yapmana gerek yok

hakaya

Asistan
Reaksiyon puanı
109
[emoji1303]. Unity'de editor olarak VS veya ne kullanıyorsanız onu seçmeniz gerekiyodu. Siz yazınca hatırladım.