Arama yaptıktan sonra sağ tık yapıp "Dosya konumunu aç" seçeneğine bas. Karşına çıkan ekranı SS alıp at.Ekli dosyayı görüntüle 127858
VS Code böyle. Açınca görev çubuğunda logosu görünüyor ama başlatta aratınca logosuz çıkıyor. Nasıl düzeltirim?
O kısayola da sağ tık yapıp "Dosya konumunu aç" seçeneğine bas
O kısayola da sağ tık yapıp "Dosya konumunu aç" seçeneğine bas![]()
Hiç bir sıkıntı görünmüyor. Şunu dene birde; başlat menüsünden "Visual Studio Code" diye arat ve uygulama çıktığı zaman sağ tık yapıp "Özellikler" seçeneğine bas. Tekrardan SS at.
Dosya konumunu açıp mı? Start Menü kısmındaki kısayol mu yani?Hiç bir sıkıntı görünmüyor. Şunu dene birde; başlat menüsünden "Visual Studio Code" diye arat ve uygulama çıktığı zaman sağ tık yapıp "Özellikler" seçeneğine bas. Tekrardan SS at.
Hayır. Sadece başlat menüsünde arat ve uygulama karşına çıkınca sağ tık yapıp "Özellikler" seçeneğine bas.Dosya konumunu açıp mı?
Özellikler diye yer yok. Arattım sağ tıkladım özellikler yok.Hayır. Sadece başlat menüsünde arat ve uygulama karşına çıkınca sağ tık yapıp "Özellikler" seçeneğine bas.
Hmm. Ben Win 7 kullanıyorum bende var o yüzden söyledim. Altta bana attığın SS var. O SS'teki yere tekrar gir ve kısayolu sil. Sonra attığın 2. SS'te olduğu gibi VSCode'un asıl dosya konumuna git ve sağ tıklayıp kısayol oluştur seçeneğine bas. Kısayol oluştuktan sonra sildiğin dosyanını yerine taşı.Özellikler diye yer yok. Arattım sağ tıkladım özellikler yok.
Hemen yapıyorumHmm. Ben Win 7 kullanıyorum bende var o yüzden söyledim. Altta bana attığın SS var. O SS'teki yere tekrar gir ve kısayolu sil. Sonra attığın 2. SS'te olduğu gibi VSCode'un asıl dosya konumuna git ve sağ tıklayıp kısayol oluştur seçeneğine bas. Kısayol oluştuktan sonra sildiğin dosyanını yerine taşı.
![]()
Şimdi tekrar başlat menüsünden arayıp SS atar mısın?
Yok olmazOldu hocam. -Kısayol yazısını silip adını Visual Studio Code yazsam sorun olur mu?
Eyw hocam.Yok olmaz![]()
Güncelleme esnasında mı kapatıyordun?Sorun yine olmuştu. Sürekli kapatırken güncelleme hatası verip başlattan logosunu vscode logosu yapmıyordu. Otomatik güncellemeleri ve diğer güncellemeleri kapattım. Artık böyle sorun yok.
Hayır. Ben işim bitip VSCode yi kapatınca hata veriyordu. Güncelleme ile ilgiliydi. Bende kapattım ayardan oto güncellemeyiGüncelleme esnasında mı kapatıyordun?
Daha önce olmuşmuydu böyle bir sorun?Hayır. Ben işim bitip VSCode yi kapatınca hata veriyordu. Güncelleme ile ilgiliydi. Bende kapattım ayardan oto güncellemeyi
3 ay önce falan olmamıştı. İşim zaten şu 1 2 hafta çok düşüyor ona. İşim bitince kapattığımda hatayı verirdi. Bende kapattım güncellemeyi. Ve çözüldü.Daha önce olmuşmuydu böyle bir sorun?
Hmm... Her hafta manuel olarak güncellemeleri kontrol et o zaman. Hız ve optimizasyon konusunda güncellemeler yapılabiliyor.3 ay önce falan olmamıştı. İşim zaten şu 1 2 hafta çok düşüyor ona. İşim bitince kapattığımda hatayı verirdi. Bende kapattım güncellemeyi. Ve çözüldü.