Visual Studio 2013 Setup Oluşturma SQL Veritabanıyla (Yardım Lütfen)

Xxqkhnn

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Visual Studio 2013 Ultimate kullanıyorum.
C# ile geliştirdiğim bi program var, bu programda SQL veritabanını da kullanıyorum.
Bu programı başka bilgisayarlarda kullanmak amacıyla Setup oluşturmaya karar verdim.
Visual Studio'da InstallShield ile oluşturmak istiyorum ama internette pek birşey bulamadım bu konu hakkında,
aslında birkaç şey var fakat ya Visual Studio 2010 ile ya da veritabanından bağımsız projeer mevcut..

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim yaklaşık bir haftadır kendim uğraşıyorum fakat bi yol alamadım..

BeratAdgzl

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar Visual Studio 2013 Ultimate kullanıyorum.
C# ile geliştirdiğim bi program var, bu programda SQL veritabanını da kullanıyorum.
Bu programı başka bilgisayarlarda kullanmak amacıyla Setup oluşturmaya karar verdim.
Visual Studio'da InstallShield ile oluşturmak istiyorum ama internette pek birşey bulamadım bu konu hakkında,
aslında birkaç şey var fakat ya Visual Studio 2010 ile ya da veritabanından bağımsız projeer mevcut..

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim yaklaşık bir haftadır kendim uğraşıyorum fakat bi yol alamadım..

Bu umarım yardımcı olur demek istediğin budur.
http://www.serefakyuz.com/2011/08/sharpta-sql-veritabann-da-eren-program-setup-oluturma.html

Xxqkhnn

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0

Xxqkhnn

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar konu güncel, hala bi çözüm bulamadım..

teratype

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bende visual studio 2013 kullanıyorum setup oluşturuyorum başka bilgisayarda yükleme gerçekleşiyor ancak program açılmıyor tıklandıktan sonra imlecin yanında 1sn kadar yuvarlak oluşuyor sonra program başlamıyor neden olabilir?

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,801
Arkadaşlar bende visual studio 2013 kullanıyorum setup oluşturuyorum başka bilgisayarda yükleme gerçekleşiyor ancak program açılmıyor tıklandıktan sonra imlecin yanında 1sn kadar yuvarlak oluşuyor sonra program başlamıyor neden olabilir?
-- Diğer bilgisayardaki Netframework sürümü ile senin bilgisayarındaki Netframwork sürümü aynı olmalı. -- Diğer Bilgisayardaki installer ürümü ile senin bilgisayarındaki setup kurulum yöneticisi aynı sürüm olmalı. -- Diğer bilgisayarda bir veritabanı uygulaması kurulu değilse, veritabanı dosyası (.xxdb) işlem görmez. -- Diğer bilgisayardaki veritabanı sürümü ile senin bilgisayarındaki veritabanı uygulamaları ve sürümleri aynı olmalı. -- Veritabanı dosyasını (.xxdb) da kurulum dosyasına eklemelisin. Şeytan, detaylarda gizlidir.