Visual Studio 2010 Ve Crystal Report Problemi

Vatansever

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar Visual Studio 2010'da VB.NET kullanarak hazırladığım projenin crystal report'lu yazdırma özelliği bir türlü başka bilgisayarlarda çalışmıyor kurulumun içine merge modül ekleyip ayarlardan crystal report için alınan şifrenin girilmesi gerekiyormuş, Visual Studio 2010'da crystal report for Visual studio 2010 yüklü bunun merge modülü kendi sitesinde bile yok eski versiyonları denedim yine başka bilgisayarda programın yazdırma özelliği çalışmıyor sadece kendi bilgisayarımda çalışıyor. Visual Studio 2010'da bu işi başaran bir arkadaş varmı acaba nasıl bu sorunu çözücem.

Download Adresi
https://websmp230.sap-ag.de/sap(bD10ciZjPTAwMQ==)/bc/bsp/spn/bobj_download/main.htm

Download için burdada var
http://resources.businessobjects.com/support/additional_downloads/runtime.asp#06

Kurulum hazırlama hakkında bilgi
http://www.frmtr.com/programlama/121548-resimli-net-setup-hazirlama.html

:clover:

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
Merge module VS2003-2005 zamanındaydı. Crystal Report hangi versiyonu kullanıyorsun?

Eğer 10.5 kullanıyorsan CRRedist2008_x86.msi dosyasını internetten indir, kur. Düzelir. Üst versiyonlar için hangi yol geçerli bilmiyorum.

Vatansever

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merge module VS2003-2005 zamanındaydı. Crystal Report hangi versiyonu kullanıyorsun?

Eğer 10.5 kullanıyorsan CRRedist2008_x86.msi dosyasını internetten indir, kur. Düzelir. Üst versiyonlar için hangi yol geçerli bilmiyorum.

Crystal Report for Visual studio 2010 versiyonuna baktım Crystal Report versiyon 14.0

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
SAP Business 'in sitesine bak. Mutlaka vardır bi yolu.

Vatansever

Asistan
Reaksiyon puanı
1
SAP Business 'in sitesine bak. Mutlaka vardır bi yolu.

Sitesine kayıt oldum kayıtlı giriş yaparak baktım hep eski versiyonlar var bunları deniyorum sonuç başarısız veni versiyonla ilgili hiçbirşey bulamadım

serious

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar benim de bununla ilgili bi problemim vardı. Madem konu açık burda sorabilirim sanırım. Ben VS 2008 kullanıyorum ve pc'de Wın7 yüklü. Crystal report nesnesini görmüyo, tanımıyo.
CRRedist2008_x86.msi indirip kurdum. Daha biçok deneni de denedim bi kaç komutu çalışltırda deneyip, system32 ye kopyalamak gibi hatırlamadığım daha birsürü şey. Başka programda eklenmiş .rpt uzantılı dosyayı çalıştırırken sorun yok, ama içini açıp değişiklik yapamıyorum. Ki içi de açılmıyor. Böyle bi problemi olup da çözen varsa ve paylaşırsa çok memnun olucam:) wın7 den soğuycam yoksa sırf bu yüzden:(

Vatansever

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar ben crystal reporttan vazgeçtim bunun yerine Report yada Report Wizard yoluyla yazdırma yapmak istiyorum bu yolla oluşturup düzenlediğim Report1.rdlc dosyasını nasıl yazdırıcam komutlarını bulamadım baskı ön izlemeli olarak yazdırmak istiyorum kodları konusunda yardımcı olabilirmisiniz Visual Studio 2010'da VB .NET kodlarıyla