Merhaba çok acil bir proje ödevim var konusu şu şekilde bir devre elektronik mesela flip flop devresi kolay bir devre alt tarafta devre şemasını göster gizle combobox texti olucak yukarda Ana Eleman-->Direnç-->330,470,1k vs. Kondanstör-->330 uf 470 uf gibi çeşitler olucak birde hemen yanına yardımcı elemanlar-->led ,buzzer,röle,buton gibi diğer elemanlar yer alıcak suanlık sade küçük bir program olucak böyle kendi yapılmış sade bir program varsa yada bana bunu yapmamda yardım edecek bir gönüllü var ise çok yardıma muhtacım şuanlık ana elaman yardımıcı eleman bölüm leri ve göster gizle menutext comboboxlar hazır onların resimle çalışmasını nasıl sağlarım ve mesala ben direnç-->330 ohm bastıktan sonra fare yerine 330 gelicek ve devre şemasında gösterilen yere bırakılıcak bu şekilde tüm elemanları sağlamam lazım 3-5 elemanlı bir devre tasarımı koyucagım bu konuda bana yardım edebilicek birilerine ihtiyacım bu konuda bu foruma güvendigim için bu foruma konuyu açtım şimdiden teşekkür ederim umarım anlata bilmişimdir...:turned:
- - - Mesaj Güncellendi - - -
visual basic 2012 yüklü bilgisayarımda resimlerde programın genel kısmını oluşturudum.
Ekli dosyayı görüntüle 10637Ekli dosyayı görüntüle 10638Ekli dosyayı görüntüle 10639
- - - Mesaj Güncellendi - - -
visual basic 2012 yüklü bilgisayarımda resimlerde programın genel kısmını oluşturudum.
Ekli dosyayı görüntüle 10637Ekli dosyayı görüntüle 10638Ekli dosyayı görüntüle 10639