Çok doğru.Zerre zarar gelmez.Kurulum yaparken c yi seçersen d ye zerre kadar zarar gelmez![]()
Şuan vista kullanıyorum xp ye geçmek istiyorum c: ye format atıp xpyi kursam d: deki verilere zarar gelirmi yada d: biçimlendirme istermi.Yardımcı olursanız memnun olurum.
Pardustan hayır gelmez.Zerre kadar zarar gelmez.Wndws7 virüs tehlikesi altında.En iyisi XPSen windows 7 desinde ben buna bakarmıyım pardusa geç daha iyi
benim başıma geleni söyliyim. XP vardi Vista'yi deniyim dedim. Vista kurdum makine kaldirmadi dedim vazla makineye eziyet ettirmeyeyim. Formatı attım xp ye geri dönüş yaptım ama D deki hiçbir veriyi göremiyordum dosya sistemi ile alakalı bi durumdu sanırım. Yeni xp güncellemeriyle ve sp3 le durumu düzeltmiş olabilirler. D deki dosyaların yedekleri olduğu için tereddüt etmeden format attım. ama alternatif yazılımlar vardır sadece benim başıma gelmiş olabileceğini zannetmiyorum..
benim başıma geleni söyliyim. XP vardi Vista'yi deniyim dedim. Vista kurdum makine kaldirmadi dedim vazla makineye eziyet ettirmeyeyim. Formatı attım xp ye geri dönüş yaptım ama D deki hiçbir veriyi göremiyordum dosya sistemi ile alakalı bi durumdu sanırım. Yeni xp güncellemeriyle ve sp3 le durumu düzeltmiş olabilirler. D deki dosyaların yedekleri olduğu için tereddüt etmeden format attım. ama alternatif yazılımlar vardır sadece benim başıma gelmiş olabileceğini zannetmiyorum..
arkadaşım şakamı yapıyosun
ben şimdiye kadar 35 kere xp, 6 kere vista,3 kere pardus kurmuş birisiyim/Win 7 yi daha elime geçiremedim) ve d üzerinde 100gb veri var şimdiye kadar hiç birine bi zarar gelmedi
istedigini kur ama tek dikkat etmen gereken kurarken C yi seçmen
arkadaşım şakamı yapıyosun
ben şimdiye kadar 35 kere xp, 6 kere vista,3 kere pardus kurmuş birisiyim/Win 7 yi daha elime geçiremedim) ve d üzerinde 100gb veri var şimdiye kadar hiç birine bi zarar gelmedi
keşke bende saysaydım ya bu zamana kadar 2 tane 98 3 tane xp sınırsız sayıda vista attım diyim bari ama hiç zarar gelmediarkadaşım şakamı yapıyosun
keşke bende saysaydım ya bu zamana kadar 2 tane 98 3 tane xp sınırsız sayıda vista attım diyim bari ama hiç zarar gelmedi![]()
aslında tam olarak kaç kere oldugunu bilmiyorumda bu sayılar minimum![]()
saymak güzel bişi amaaslında tam olarak kaç kere oldugunu bilmiyorumda bu sayılar minimum![]()
Minimum rakam =>100 sistem
Maximum rakam => ? ++..
Konuyu açan arkadaş için;
Verilerin değerli ise, Windows 7 ya da başka bir sistem kuracaksan
ve ne yapacağından emin olamıyorsan kurulum esnasında bilen birinin olması gerekir diye düşünüyorum.