Vistadan Xp ye Geçiş

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan as66
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

as66

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Şuan vista kullanıyorum xp ye geçmek istiyorum c: ye format atıp xpyi kursam d: deki verilere zarar gelirmi yada d: biçimlendirme istermi.Yardımcı olursanız memnun olurum.

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Kurulum yaparken c yi seçersen d ye zerre kadar zarar gelmez:)

Frespo

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Şuan vista kullanıyorum xp ye geçmek istiyorum c: ye format atıp xpyi kursam d: deki verilere zarar gelirmi yada d: biçimlendirme istermi.Yardımcı olursanız memnun olurum.

nerden esti kafana?

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Sen windows 7 desinde ben buna bakarmıyım pardusa geç daha iyi

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Bence gelir hatta ubuntu dene diyorum.

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Ne yapıyım:) linux genlerim harikete geçti:D

ByKaMiKaZe

Profesör
Reaksiyon puanı
20
benim başıma geleni söyliyim. XP vardi Vista'yi deniyim dedim. Vista kurdum makine kaldirmadi dedim vazla makineye eziyet ettirmeyeyim. Formatı attım xp ye geri dönüş yaptım ama D deki hiçbir veriyi göremiyordum dosya sistemi ile alakalı bi durumdu sanırım. Yeni xp güncellemeriyle ve sp3 le durumu düzeltmiş olabilirler. D deki dosyaların yedekleri olduğu için tereddüt etmeden format attım. ama alternatif yazılımlar vardır sadece benim başıma gelmiş olabileceğini zannetmiyorum..

palam

Doçent
Reaksiyon puanı
4
vistadan xp ye geçiş- çok güzel hareketler bunlar diyorum başka bişey demiyorum. c partitionı de rahat eder.

as66

Profesör
Reaksiyon puanı
11
benim başıma geleni söyliyim. XP vardi Vista'yi deniyim dedim. Vista kurdum makine kaldirmadi dedim vazla makineye eziyet ettirmeyeyim. Formatı attım xp ye geri dönüş yaptım ama D deki hiçbir veriyi göremiyordum dosya sistemi ile alakalı bi durumdu sanırım. Yeni xp güncellemeriyle ve sp3 le durumu düzeltmiş olabilirler. D deki dosyaların yedekleri olduğu için tereddüt etmeden format attım. ama alternatif yazılımlar vardır sadece benim başıma gelmiş olabileceğini zannetmiyorum..

işte bende bunu anlatmaya çalıştım böyle bir sorunla karşılaşabilrmiyim?

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2

arkadaşım şakamı yapıyosun :D
ben şimdiye kadar 35 kere xp, 6 kere vista,3 kere pardus kurmuş birisiyim/Win 7 yi daha elime geçiremedim :D) ve d üzerinde 100gb veri var şimdiye kadar hiç birine bi zarar gelmedi

istedigini kur ama tek dikkat etmen gereken kurarken C yi seçmen

as66

Profesör
Reaksiyon puanı
11
ben şimdiye kadar 35 kere xp, 6 kere vista,3 kere pardus kurmuş birisiyim/Win 7 yi daha elime geçiremedim :D) ve d üzerinde 100gb veri var şimdiye kadar hiç birine bi zarar gelmedi

Sağolasın PC MERAKLISI.:)

ByKaMiKaZe

Profesör
Reaksiyon puanı
20

sizin ne yaptığınızı değil benim başıma geleni söyledim...

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88

keşke bende saysaydım ya bu zamana kadar 2 tane 98 3 tane xp sınırsız sayıda vista attım diyim bari ama hiç zarar gelmedi :D

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
aslında tam olarak kaç kere oldugunu bilmiyorumda bu sayılar minimum ;)

Minimum rakam =>100 sistem
Maximum rakam => ? ++..

Konuyu açan arkadaş için;
Verilerin değerli ise, Windows 7 ya da başka bir sistem kuracaksan
ve ne yapacağından emin olamıyorsan kurulum esnasında bilen birinin olması gerekir diye düşünüyorum.

as66

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Minimum rakam =>100 sistem
Maximum rakam => ? ++..

Konuyu açan arkadaş için;
Verilerin değerli ise, Windows 7 ya da başka bir sistem kuracaksan
ve ne yapacağından emin olamıyorsan kurulum esnasında bilen birinin olması gerekir diye düşünüyorum.

Xp kurmayı düşünüyordum oyun performansı artsın diye ama vazgeçtim vistayı aero suz kullanıyorum performans artısı yetti gibi vistaya devam:D
Hepiniz sağolun bilgiler için:)

NymO

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Microsoft Windows Xp Kurmayı Bilmeyen Arkadaslar için...
Öğrenmek çok basit. Burdan dosyayı bilgisayarınıza indirerek xp smilator programını kullanabilirsiniz. Program Xp 'nin Tıpkı kurulumu gibi adımları içermektedir. kurulumda geçilen adımlar ile aynıdır. Ancak Dil İngilizce'dir.