Vistada çözünürlük bozuldu... (Yardım)

savawar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba;

Bugün okulda bir sunum için notebook'a projeksiyon aleti bagladım.İşim bitikten sonra çıkartıgımda görüntünü bozuldugunu fark ettim.Görüntü üsten basık bir hal aldı Masaüstü simgeleri falan daha enine dogru gözükmeye başladı.Saatlerce ayarlardan herşeyi denedim fakat bir türlü beceremedim.Yardım ederseniz çok sevinirim...:bored:

Şimdiden teşekürler

mert__

Doçent
Reaksiyon puanı
4
bilgisayarın ın vista mı?
eğer öyleyse masaüstünde boş bir yere sağ tıkla ve kişiselleştir de
en alttaki görüntü ayarlarında sana uygun çözünürlüğü bulabilirsin .(çubuğu kaydırarak) benim ki:1152x864 17 inç monitörde.

böylede düzelmesse monitörün üstündeki düğmeleri kuracalayabilirsin

savawar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet kullandıgım sistem vista. Onuda denedim sadece tek bir çözünürlük çalışıyo ötekilerde ya ekranın kenarına küçülüyor(800x600 mesela) ötekilerdede başlat çubugu ekran dışında kalıyor..

BaRY

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Fonksiyon tuşuyla (fn + ...) ile görüntüyü sadece notebook ekranına geri getirmeyi yaptın mı?

serkan94

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
22
bence halen ikincil ekranda kalmış....bende aynı sorunla karşılaşmıştım...genelde her notebook ta FN+f4 olur ....

adoganses

Doçent
Reaksiyon puanı
28
bence halen ikincil ekranda kalmış....bende aynı sorunla karşılaşmıştım...genelde her notebook ta FN+f4 olur ....
evt bencede sorun bu olabilir. bende vista kullanıyorum. masa üsütnde kişiselleştirme ile değil nvıdıa denetim masası nı aç. 3d aktif olsun. yan panelden çözünürlüğü 1200x800 yap. diğer ayarlarıda denetle. olmadı nvıdıa fabrika ayarlarına geri dön.
odamı olmadı sistem geri yüklemesi yap.:thumbup1:

savawar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hmm... Herkeze fikirleri için çok teşşekür ederim.Notebook yanımda degil ama deneyince durumu buraya yazarım.

mert__

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Hmm... Herkeze fikirleri için çok teşşekür ederim.Notebook yanımda degil ama deneyince durumu buraya yazarım.
ekran kartı driverindan yapabileciğin şeyler de var . bu çözünürlük ve ya ekranın eğimi olabilir.

>>>sorunu anladım bunu denemelisin resim: