Vista ultimate usb mass sorunu :S

h@y@let

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar cep telefonu mu daha önce pcde çıkarılabilir flash bellek olarak kullanabiliyordum hiçbir programa gerek duymadan direk pc usb kablo ile görüyordu fakat şimdi resimdeki gibi bi hata alıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Bu arada telefonun programınıda yükledim değişen bişey olmadı.
my.php

http://resimupload.com/ds991369185_Adsız.html

thumb_991369185.jpg

h@y@let

Asistan
Reaksiyon puanı
2
yardımcı olabilecek yok mu :(

markopasa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dünya para vermişsin Vista ya.Microsoft u arasana yardım etsinler sana.

U

uye741984

SDN Okuru
telefonun sitesine gir orada telefonunun modeline ait Vista driverini indir
USB Mass Storage Device Driver

XP de çalışıpta vistada çalışmaması da bi enteresan tabii

sivaspor

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar cep telefonu mu daha önce pcde çıkarılabilir flash bellek olarak kullanabiliyordum hiçbir programa gerek duymadan direk pc usb kablo ile görüyordu fakat şimdi resimdeki gibi bi hata alıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Bu arada telefonun programınıda yükledim değişen bişey olmadı.

Mesaj daki resim secilmiyor ( link'te kirik ), sizde ne telefonun modelini, nede baglanti turunu vermissiniz.
3 farkli depolama ozellikli telefon tipi var,

Windows mobile 6 turu telefonlar, vistada device centerda flash bellek olarak taniyor yada wm5 storagetool var onu kullanabiliyorsunuz.

Symbian ozellikli telefonlarda zaten baglanti kablosunu taktiginiz anda sormasi gerekiyor ne tur baglanti istediginizi soruyor ( N ve E serileri, ayrica eski s60 modellerinin son serileri ) bu durumda zaten hic bir surucu ayriyetten yuklemenize gerek kalmiyor. Otomatik olarak flash disk surucusu yuklenir. (xp/vista/win7), eger bu modelse ve flash disk olarak gormuyorsa USB baglanti ayarlari sorunu cozebilir.

Bazi java ve flash tabanli modellerde kaboyu taktiginizda yada baglanti menusune girdiginizde bu tur baglantiyi soruyor. Yine ayni sekilde USB baglanti ayarlarina bakmanizi oneririm.

Model detayi verseydiniz daha cok yardimci olmaya calisirdim.