Vista ultimate ürün anahtarı

Reaksiyon puanı
189
ürün anatarına gerek yok yükle kürekle sonsuza kadar kullan :D vista'dan ziyade 7'yi tavsiye ederim...

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Burası hariç çoğu sitelerde ürün anahtarı bulabilirsin.Yanlış yerde soruyosun :D

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Google ı biraz kullan istemediğin kadar var hem de her türlüsü ama buraya bulaşmasın, sen de rahat et biz de :)

kavrak

Profesör
Reaksiyon puanı
12
illegal yoldan asla bulamazsın. bulsan da bir kaç saat işine yarar ondan sonra yine active et uyarısı alırsın.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
ürün anahtarı istemek bence yanlış değil dostlar :) gerçekten.

şimdi neden diyeceksiniz. bir kere bu ürün anahtarını açıktan değil gizliden vermesi makbul.

eğer verdiği ürün anahtarı çalışıyorsa, ya veren kişi çok zengindir ya da... gerisini de merak etmiyorum açıkçası.

bu konuda bu kişiye nasıl yardım edecekler gerçekten merak ediyorum.

kavrak

Profesör
Reaksiyon puanı
12
ürün anahtarı istemek bence yanlış değil dostlar :) gerçekten.

şimdi neden diyeceksiniz. bir kere bu ürün anahtarını açıktan değil gizliden vermesi makbul.

eğer verdiği ürün anahtarı çalışıyorsa, ya veren kişi çok zengindir ya da... gerisini de merak etmiyorum açıkçası.

bu konuda bu kişiye nasıl yardım edecekler gerçekten merak ediyorum.

o zaman bende windows 7 ultimate ürün anahtarı istiyorum. bir arkadaş gönderirse ömür boyu minnetterım:)

pc_manyak

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Ozaman Forum Kurallarının Alttaki Maddesini Kaldırmak Lazım :lol::lol:

5. Telif haklarını zedeleyen dosyalara link verilmesi (Crack, serial, warez) ve sitede paylaşılması yasaktır.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
serial aslında bir ürün anahtarı ama orada kastedilen serial, etkinleştirilmeden kullanılan serial'ler.

vista'nın istediği serial ise etkinleştirme gerektiriyor. o nedenle veren kişi cebinden verecek hediye edecek buraya ve ilk kullanımdan sonra da zaten işe yaramayacak. o nedenle bunu yapacak babayiğit varmı ona bakıyoruz :D