Vista Tema Sorunu

joker10

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Selam arkadaşlar , vista da daha önceden tema değiştirmemiştim , sıkıldım değiştirmek istedim ama xp'den farklıymış.

Sonra bir tane program buldum kolayca yükleyebilmek için programı yükledim.

Ama birşeyler yanlış gitti tema yüklenmedi eski klasik windows98 görüntüsüne döndü sonradan vista orjinal görüntüsüne çevirmeye çalışsam da hata verdi.

Ne denediysem düzelmedi , bu sorunun ne olduğunu anlayan varsa bi yardım ediversin gari :helpsmilie:Görüntü Ayarları ya da tema'ya tıklayınca bu hatayı veriyor eski temayı seçemiyorum.

poverri

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşım bende Dizüstü var bende aynı görüntü ile kullanıyorum. ben bu görüntüyü elde edebilmek için vistanın efektlerini pasif hale getirdim ve şu an senin vermiş olduğun resimde ki haliyle yani şeffaflık falan yok pencerelerde belki oradan ayarlanıyordur. Yine SDN de vistanın daha verimli çalışabilmesi için yapılacak ayarlarla ilgili bi haber vardı, bende oradan görüp yapmıştım.

captaingreen

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Tema dosyaları silinmiş sanırım,Vista DVD'si ile onarmayı dene olabilir belki olmazsa sistemi yeniden kurarsın artık artık olmadı sisiten geri yükleme yaparsın arkadaşım.

joker10

Asistan
Reaksiyon puanı
0
@proverri , ben bu görüntüyü istemeyerekten kullanıyorum :) bunu değiştirmek istiyorum ama hata veriyor onu düzeltmeye çalışıyorum.

@captaingreen , format ya da sistemi geri yüklemeyi düşünmüyorum daha kolay çözümünü arıyorum , Vista dvd'si ile onarmamayı deneyebilirim en iyisi takayım dvd'yi :)

captaingreen

Profesör
Reaksiyon puanı
20
@proverri , ben bu görüntüyü istemeyerekten kullanıyorum :) bunu değiştirmek istiyorum ama hata veriyor onu düzeltmeye çalışıyorum.

@captaingreen , format ya da sistemi geri yüklemeyi düşünmüyorum daha kolay çözümünü arıyorum , Vista dvd'si ile onarmamayı deneyebilirim en iyisi takayım dvd'yi :)

Bence sen tak DVD'yi çak bir format sende kurtul PC de.

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Sistemi geri yüklemeyi dene..!

joker10

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sorunu anlayan ve çözebilecek biri var mı ? format ve sistem geri yükleme dışında :)