Vista problem

jujuman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar selam.Ben yeni bir vista home basic kullanıcısıyım.Laptop um 2 günlükken güncellemeleri bitirdi ve masaüstünde sağ klik yapınca kişiselleştirme açılmıyor,bunun yanında denetim masasındaki özellikleride tıkladığımda açılmıyor ve değiştiremiyorum.

bunun bilinen bir çözümü var mıdır?

h2ocukluegg

Asistan
Reaksiyon puanı
1
vista da da senin konunda da problem var. konu başlığını büyütmelisin. ben pek anlamam vista dan yardım edemeyeceğim ama yardım edecek mutlaka çıkar kolay gelsin...

jujuman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çıldırıcam artık,yeni bi bilgisayar ama kullanamıyosun aptal vista yüzünden :(

captaingreen

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Arkadaşım vista aptal falan değil.Ben 1 yıldır vista kullanıyorum.hiçbir hatasını görmedim gayet güzel senin sorunun Vista'nın Home Basic olması çoğu özelliği kırpılmış bir işletim sistemi Ben Home Premium kullanıyorum,hemen hemen hertürlü özelliği üst sınıf vistalar kadar,yani en ideali bu senin anlıyacağın.Birde sen işletim sisteminde Service Pack 1 kurulumu,onada bir bak kurulu değilse oda yapabilir.

jujuman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım vista aptal falan değil.Ben 1 yıldır vista kullanıyorum.hiçbir hatasını görmedim gayet güzel senin sorunun Vista'nın Home Basic olması çoğu özelliği kırpılmış bir işletim sistemi Ben Home Premium kullanıyorum,hemen hemen hertürlü özelliği üst sınıf vistalar kadar,yani en ideali bu senin anlıyacağın.Birde sen işletim sisteminde Service Pack 1 kurulumu,onada bir bak kurulu değilse oda yapabilir.

service pack ve bütün güncellemeler kurulu

captaingreen

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Peki denetim masasından görünüm ve kişiselleştirme>kişiselleştirme'demi açılmıyor.

LAZER

Asistan
Reaksiyon puanı
6
büyük ihtimalle yönetici değilsindir sistemi administratör olarak açtığına emin ol bir varsayım tabi
adı çıkmış 9 a inmez 8 e vistayıda bu kadar kötülemeyin aşırı sistem istemesinin dışında hiç problemini yaşamadım :icon_:

captaingreen

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Peki sen bu güncellemeleri yüklemeden önce açılıyormuydu kişiselleştirme penceresi?

jujuman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki sen bu güncellemeleri yüklemeden önce açılıyormuydu kişiselleştirme penceresi?

evet tabiki açılıyodu,format attım makinaya ve güncellemeler yapılana kadar ayarlar yaptım ,defalarca girip çıktım kullandım test etmek için.

captaingreen

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Ozaman senin güncelemelerden birisi bu hataya neden oluyor.istersen güncellemeleri tektek kaldırmayı dene.Zor gelirse çak formatı geç git.

jujuman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yaa niye kimse yardımcı olamıyo bana :(