ViseeO Tune2air WMA 3000B

Ahmet Özdemir 84

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar, bu ürünü (Usb ve jack çıkışlı) temin etmek istiyorum fakat Türkiye’de bulamadım. Sadece yurtdışında bulabildim o da Amazon’da var. Amazon alışveriş sitesinden de Türkiye’ye gönderim yok. Bana bu konuda yardımcı olabilecek var mı?
FEC149E1-A579-4203-966A-14076FB910A2.jpeg

burakaltun

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Merhaba arkadaşlar, bu ürünü (Usb ve jack çıkışlı) temin etmek istiyorum fakat Türkiye’de bulamadım. Sadece yurtdışında bulabildim o da Amazon’da var. Amazon alışveriş sitesinden de Türkiye’ye gönderim yok. Bana bu konuda yardımcı olabilecek var mı? Ekli dosyayı görüntüle 30990
Onever Kablosuz 3.5mm Bluetooth Alıcı Hands Free Araç Kiti Hoparlör AUX A2DP Akışı Kiti Desteği için Siri Kulaklık Araba Stereo
Onever Wireless 3.5mm Bluetooth Receiver Hands Free Car Kit AUX A2DP Streaming Kit Support Siri for Speaker Headphone Car Stereo-in Bluetooth Car Kit from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group
(from AliExpress Android)

burakaltun

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Merhaba arkadaşlar, bu ürünü (Usb ve jack çıkışlı) temin etmek istiyorum fakat Türkiye’de bulamadım. Sadece yurtdışında bulabildim o da Amazon’da var. Amazon alışveriş sitesinden de Türkiye’ye gönderim yok. Bana bu konuda yardımcı olabilecek var mı? Ekli dosyayı görüntüle 30990
Çift Akışı Bluetooth Verici Dijital Fiber Optik Kablosuz Ses Adaptörü
Dual Stream Bluetooth Transmitter Digital Optical Fiber Wireless Audio Adapter-in Wireless Adapter from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group
(from AliExpress Android)

burakaltun

Asistan
Reaksiyon puanı
43