Virüsten nasıl kurtulabilirim

Webmaster_Pro

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
80
Bilgisayara super meat boy oyununu yükleyecektim kurdum ama sonra üstten bir chrome arama barı çıktı ve kapatamıyorum derken webavisor ın yükleniğini ve açıldığını gördüm kapattım biraz araştırıp da üsteki chrome barını kapatmak için program kaldırıp açmışken önüme aniden ne olduğunu bilmediğim bir pencere çıktı ama neysek kapattım birisi bu virüsün ne olduğunu ve nasıl silineceğini anlatabilir mi?

serj

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,966
Hızlıca bir antivirüs yazılımı indirin, önerildiği gibi Malwarebytes gibi güçlü yazılımlar olması daha iyi olur. Geçmiş olsun. :D

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Malwarebytes indirip taratın. Tarama bittikten sonra virüsü karantinaya alıp karantinadan silin. Sonra bilgisayarı yeniden başlatın.

Webmaster_Pro

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
80
Neyse neyse sildim önemli değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok teşekkürler

Nazmi Doruk

Asistan
Reaksiyon puanı
64
Bilgisayara super meat boy oyununu yükleyecektim kurdum ama sonra üstten bir chrome arama barı çıktı ve kapatamıyorum derken webavisor ın yükleniğini ve açıldığını gördüm kapattım biraz araştırıp da üsteki chrome barını kapatmak için program kaldırıp açmışken önüme aniden ne olduğunu bilmediğim bir pencere çıktı ama neysek kapattım birisi bu virüsün ne olduğunu ve nasıl silineceğini anlatabilir mi?
Güvenilir bir antivirüs indirin sonra bilgisayarı güvenli modda tekrar başlattın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güvenilir bir antivirüs indirin sonra bilgisayarı güvenli modda tekrar başlattın
öylede virüs taraması yapın sonra antivirüs virüsü tespit eder zaten