DeepLearning
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 42
arkadaşlar internetten indirdiğimiz dosyaları PC ye kurmadan önce nasıl virüs kontrolü yapabiliriz? Önerilerinizi bekliyorum...
Bu yöntemde istisna durumlar yaşadın mı?
bişey soracam senin pc niye rusça yazıyor
Senin arkaplanı daha değişik sanıyordu herkes ?
Evet biraz clickbait fakat başlığın anlamından kopmamışımHocam başlık biraz clickbait.
Çözüm: Dosyaları açmadan önce ya bir sanal makineye kurup onun içinde açın ya da bilgisayarınızda antivirüse taratin. Antivirüs kullanmıyorsanız yapabileceğiniz bir şey yok.
Virüsler ruslardan uzak duruyor ??bişey soracam senin pc niye rusça yazıyor
Virüsler ruslardan uzak duruyor ??bişey soracam senin pc niye rusça yazıyor
Sunucu hatası verince sayfayı yenile gitmiş oluyor fazla basmana gerek yokEvet biraz clickbait fakat başlığın anlamından kopmamışım
Sanal makineden asıl sisteme virüs geçebilir mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Virüsler ruslardan uzak duruyor ??
Virüsler ruslardan uzak duruyor ??
Sunucu hatası verince sayfayı yenile gitmiş oluyor fazla basmana gerek yok
Hayır. virüs bulduğu gibi karantinaya. çok tehlikeliler direk siliniyor.Bu yöntemde istisna durumlar yaşadın mı?
Bu yöntemde istisna durumlar yaşadın mı?
Rusça daha iyi anladığımdan.bişey soracam senin pc niye rusça yazıyor
Bir şımarıklık yapıcaktım resimi son değiştiğimde ama evdekilerden ayıp olur ya ?Senin arkaplanı daha değişik sanıyordu herkes ?
Hayır. İnternette çok fazlaca çözüm bulabiliyorum bilgisayar sorunlarımaVirüsler ruslardan uzak duruyor ??
bizim okulda bir ara musallat.exe yayıldıydı sdkfjhfsden büyük virüs windowzzz dur.keylogerdir,prorattır,trojendir.
geri kalan virüsler ise antivirüs firmalarına ekmek kazandıran fason firmalardır.ben anti leri kapadım.işime yarayanları yedeklerım