Soru Virüslü mail açılınca sorun olur mu ?

Reaksiyon puanı
29
Hocalarım merhaba. Sorum biraz saçma gelebilir fakat geçen gmaile bakayım dedim. Bir mail gelince açtım fakat hemen virüslü mail olduğunu anladım. İçinden bir linke tıklamadım, dosya indirmedim fakat faremi linkli görselin üzerinde biraz gezdirdim ve resmi incele dedim. Sadece maile 3 defa gir çık yaptım. Herhangi bir sorun oluştururmu ?

Emnn

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,939
Bir sorun oluşturmaz

Aakons

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
108
Linke tıklamayıp,bir siteye bağlantı açıp girmediysen, dosya indirmediysen sorun çıkmaz.

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,972
Hocalarım merhaba. Sorum biraz saçma gelebilir fakat geçen gmaile bakayım dedim. Bir mail gelince açtım fakat hemen virüslü mail olduğunu anladım. İçinden bir linke tıklamadım, dosya indirmedim fakat faremi linkli görselin üzerinde biraz gezdirdim ve resmi incele dedim. Sadece maile 3 defa gir çık yaptım. Herhangi bir sorun oluştururmu ?
Link'e tıklamadıysan herhangi bir sorun yok.

firelord

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu yaptığını kurumsal bir firmada yapsan doğuracağı sonuçları tahmin bile edemezsin :)

Reaksiyon puanı
29
G-mailini sıkıntılı bir siteye yalnızca bilmem@gmail.com diye yazdıysan o zaman gelir.
Yazmadım hocam. Engellemek umrumda değil zaten bazen girmiyorum bile. Sadece maili bir kaç defa aç kapa yaptım ve fotoğrafın üzerinde fareyi gezdirip sağ tıklayıp incele dedim. Herhangi bir sorun çıkarır mı ? Geçmişe baktım linke tıklamamışım indirilenler ise temiz.

Aakons

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
108
Yazmadım hocam. Engellemek umrumda değil zaten bazen girmiyorum bile. Sadece maili bir kaç defa aç kapa yaptım ve fotoğrafın üzerinde fareyi gezdirip sağ tıklayıp incele dedim. Herhangi bir sorun çıkarır mı ? Geçmişe baktım linke tıklamamışım indirilenler ise temiz.
Gelsin takmayın kafanıza.

Reaksiyon puanı
29
Kullanıcıyı spam mail olarak bildirdim ve listesinden sildim. E postası çok değişik hatta başında gmail,hotmal,outlook ve benzeri bir şey yazmıyordu. Herşey için teşekkür ederim.