Virüs

hasansamet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
24
Arkadaşlar çok acil irternetten bir program indircektüm o arada pcye virüs inmiş ingenering group in product kaldırılmıyor irternettem baktım pcyü izinsüz şekilde bitcoin madenciliği için kullanan bir virüsmüş virüs programı kurdum trojan bitcoinmer diyede ismi çıktı ne yapmam lazım buna karşı spyhunter 5 kurdum pcye ama genede emin deilim zaten pc ısınıyor sürekli bu olaydan dolayı sanırım lütfen yardımcı olun

Samet UCA

Profesör
Reaksiyon puanı
2,926
Merhaba hasan konunun neresinden tutsak faul. Başlık böyle olmamalı. Yazım hataların biraz dalga geçiyormuşsun gibime geldi. Virüs girdiyse boşver uğraşma çak formatı kafan rahat olsun. Güle güle.

hasansamet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
24
Merhaba hasan konunun neresinden tutsak faul. Başlık böyle olmamalı. Yazım hataların biraz dalga geçiyormuşsun gibime geldi. Virüs girdiyse boşver uğraşma çak formatı kafan rahat olsun. Güle güle.
Yok niye dalga geçeyim est. Pc benim diz üstü ondan konuda virüs olunca direk yaptım nasıl format atabilirim aceba pek bilgili deilim bu konularda

Samet UCA

Profesör
Reaksiyon puanı
2,926
Yok niye dalga geçeyim est. Pc benim diz üstü ondan konuda virüs olunca direk yaptım nasıl format atabilirim aceba pek bilgili deilim bu konularda
Hangi işletim sistemini kullanmak istiyorsun? Bu konuda bilgin yoksa ekranın fotoğrafını atarsan bakabiliriz.

hasansamet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
24
Son düzenleme:

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
Malwarebytes indirip tarama başlatın. Bulunan virüsü karantinaya alın.

Bir daha da crack indirmezsiniz umarım. İyi forumlar dilerim.

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
Görev yöneticisinden kontrol edebilirsiniz. Malwarebytes ile tarama yapmanızı öneririm.

delete user

Profesör
Reaksiyon puanı
3,781

hasansamet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
24
Malwarebytes indirip tarama başlatın. Bulunan virüsü karantinaya alın.

Bir daha da crack indirmezsiniz umarım. İyi forumlar dilerim.
Hocam 83 tane çıktı hepsüni aldım karantinaya işlemci kullanımı %20den 4 e falan düştü ama ayrıntılarda çalışıyor gösteriyor bitti mi aceba

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
Hocam 83 tane çıktı hepsüni aldım karantinaya işlemci kullanımı %20den 4 e falan düştü ama ayrıntılarda çalışıyor gösteriyor bitti mi aceba
Tamam arkada çalışıyor program. Sorun yok. Virüsleri karantinadan da silin. Yeniden başlatın bilgisayarı. Sonra tekrar taratın sorun çıkmazsa bitmiştir.

hasansamet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
24
Tamam arkada çalışıyor program. Sorun yok. Virüsleri karantinadan da silin. Yeniden başlatın bilgisayarı. Sonra tekrar taratın sorun çıkmazsa bitmiştir.
Yani denetim masasından silinmezse sorun çıkmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Karantinadan nası silcem hocam

Mert Şefik

Profesör
Reaksiyon puanı
3,580
En basit yöntem sağlam bir antivirüs(Malwarebytes, Kaspersky) kullanmaktır olmadı sonraki aşama format atmaktır ama eğer o şekilde de olmazsa hddyi çöpe atıp yeni hdd almak en iyi çözümdür.

Son düzenleme:

The Medic

Profesör
Reaksiyon puanı
1,285
83 TANE Mİ?!?!?!

83 TANE Mİ?!?!?! (mesajı iki kere yazmış bilerek olmadı kızmayın)

serj

Profesör
Reaksiyon puanı
3,028
83 TANE Mİ?!?!?!

Bir ara güvenlik yazılımı olmadan kullanıyordum bilgisayarı, Malwarebytes indirip tarattığımda 53 virüs çıkmıştı. 83 olduğuna göre arkadaşın ilk korsancılığı değil. :D

hasansamet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
24
Ya bırak millet Steam'e boş boş para yatırsın beleş crack varken (!)
Kardeşim bilip bilmedem konuşma hiç bir zaman korsan virüs kullanmadım tüm oyunların orijinal dteamden oara vererek aldım aynı zamanda kendim montaj yapıyorum indireceğim montaj programı ücretsiz irternetten bir yerden indirdüm sonra virüslü çıktı bilip bilmeden konuşmayalım lütfen hatta kanıt istersen kütüphanemi çekip atabilirim.

Lütfen üyelere karşı nazik olunuz.
Keşke öyle olsalar yazım yanlışı olsa olmasa ne fark eder ki 2.konuyu yanlışlıkla açmışım haberim yoktu

83 TANE Mİ?!?!?!

83 üm hepsi aşırı tehlikeli değil 3tanesi önemli 2si %80 öneminde 1i%20

Buradaki bazı arkadaşlarda haddini aşıyor iyice recep baltaşa döndü burada

şurada ki adımları izleyebilirsiniz.
Hocam kusura bakmayın rahatsız ettim irternetten biraz araştırdım denetğm masasında ingenering group inc product yazıyordu güvenli modda başlatıp program filestan sildim sonra denetim masasındanda kolayca kalktı lakin krsğm kalktımı ve komut yöneticisine bulaşmış olabilir mi aceba

Son düzenleme: