Virus Var Ama Silemiyorum (Yardım)

futi33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bilgisayarımda virus olduğundan %99 eminim fakat bunu bir türlü silemiyorum virus programı var ama sil dememe rağmen bir türlü silemedim.

USB belleği takıyorum bilgisayarım ı tıkladıktan sonra usb belleği açmayı çalışıyorum açmıyor bu hangi tür virus yardım eder misiniz?

Ayrıca eTrust lisanslı spyware programı var ama ne fayda...

Şimdiden yardım edenlere teşekkürler.

futi33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İndirdim yükledim hatayı virusu buluyor güya siliyor ardından çıkarıp tekrar takıyorum tekrar virus geliyor.

respector

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Aynısı başıma geldi. Nod32 banamısın demedi. "smart virus remover" adlı bir programla basitçe hallettim.

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Programlar ile temizlemeye çalışmak yerine bir de biçimlendirmeyi denedin mi... Yalnız hızlı biçimlendirme , normal biçimlendir...

sakiraykurt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dostum malwarebytesın anti-malware programını denebi istersen derin taramada sistem dosyan hangi bölüme yüklüyse onu isaretle ve flash diskini göstereni işaretle tarat,tarattıktan sonra sonucları goster secilenleri kaldır dersin eger bulmazsa combofix 2.0 denersin onuda güvenli kipde calıstırarak taratırsın(usb takılı olsun) eger olmazsa nasıl bir hata alıdıgını bize resimle gostererek cozüm bulmaya calısırız :)

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Başlangıç Programlarını düzenle Combofi ile tarat Antivürüs olarak Nod32 veya Avira indir kur.

dumrul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benim tavsiyem kaspersky nin kurumsal versiyonu hakikaten müthiş firewall özellğide eklyerek sistemi tam korum altına almak için ilaç ilaç ...ilgilenenlere duyurulur...

megatron

Doçent
Reaksiyon puanı
7
comboFix + Viriüs programıyla tarat.. kesin çözüm olur ;)

atlantisprensi

Asistan
Reaksiyon puanı
9
dostum evvela virüs nasıl bir şey. gördüğün bir dosya mı yoksa bilgisayarı yavaşlatmasından falan mı anladın virüs olmasını. eğer ki başlangıç virüsüyse yani c ya da d açılmıyorsa onun çözümü "combofix".(ki söylediğine göre senin derdin bu çaresi de hemen combofixi indirip çalıştırman o gerekeni yapar) yok gördüğün bir virüs dosyası silinmiyorsa çözümü "folderlock". yok bilmediğin bir virüsse öncelikle kaspersky yahut bitdefender ile "güvenli mod"da temizleyeceksin. windows çalışırken antivirüs virüsü bulsa bile silemeyebilir zira windowsun mantığı çalışan dosyayı sildirmemektir. güvenli moda windows açılırken f8e basacaksın çıkan ekrandan güvenli modu seçip enter bilgisayar çaıldığında antivirüsünü çalıştır. ancak dediğim gibi senin sorunun açılış virüsü. önce combofixi dene

Dervisan

Asistan
Reaksiyon puanı
2
bu ufacık program işini görür inşallah..

ekte..

düzeltiyorum

tahminim ce

bu virüs autosun inf virusü ve amvo virüsüdür

usb yi
sağ tık birlikte aç dediğin zaman abidik gubidik şekiller gösterir

yada

gizli klasörleri açıp kapatamazsın göremezsin

belleğe giremezsin filan

dosyayı eke koyamadım

4.2 mb

içinde neler yapacağın açık açık anlatılıyor