Virüs programı

stinghardyzz

Profesör
Reaksiyon puanı
747
bedava virüs programı varmı arkadaşlar. siz hangi virüs programını öneriyosunuz mcafee[h=2]kullanıyodum süresi bitti bide kullandığım zaman güvenlik duvarını kapatıyordu iyibi virüs programı önerırsenız[/h]

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Programın kendi güvenlik duvarı varsa, Windows'unkini kapatması normal.

stinghardyzz

Profesör
Reaksiyon puanı
747
sizce virüs programına gerek varmı avast kurdum

- - - Mesaj Güncellendi - - -

mcafee kullanıyodum avast geçdım iyi yaptım mı sizce

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
Yıllardır avg kullanırım ve 2010 dan bu yana ciddi bi atılımda bulunarak çıtayı iyice yükselttiler. Ücretsiz yükleyebiliceğin siteler mevcut ve serialleri ile birlikte 3 yıllık lisans alabilirsin. Ben bu şekilde bulup yükledim pc güvende kafa kulak rahat.

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Bedava virüs programı sensin. Bilinçli bir Kullanıcı olursan böyle gereksiz yazılımlara gerek kalmaz.

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
Bedava virüs programı sensin. Bilinçli bir Kullanıcı olursan böyle gereksiz yazılımlara gerek kalmaz.
bi yere kadar haklısınız ama özellikle harici bellekler ile bulaşan virüslere karşı bilinçli kullanıcı olmak yetmiyor bazen. antivirüs kullanıp tedbirli olmak iyidir onun için:)

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741

Flash belleklerden bulaşan yazılımların önüne antivirüs yazılımları olmadan nasıl önüne geçeceksin ? Tarayıcı önbelleklerindne bulaşan zararlı yazılımların önüne nasıl geçeceksin ? Açtığın bir paket kurulumunun içinde zararlı yazılımın olmadığını nerden bilebilirsin ? Dünya'nın en bilinçli kullanıcısı bile bunu bilemez. Zararlı yazılım dünyası öyle bir dünyadır ki kimsenin aklı yetmez. Milyar dolarlar havaya saçılıyor kimsenin haberi yok ve bunu öyle ustalıkla yapıyorlar ki gerçekten dudağın uçuklar. Basit bir örnek vereyim; şu Injectorler öyle sinsi ki işletim sistemini eline alır ve senin gram haberin olmaz adamlar öyle yazılımlar yazmış işte ne görev yöneticisi nede servis nede görev zamanlayıcısında gözüküyor. Zararlı yazılımlarla dans olmaz.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Comodo İnternet Security Free sürümü deneyebilirsin. windows 10 için bile uyumlu ve kasma yapmaz

Reaksiyon puanı
2,148
virüs programı diyince virüs yayan program geliyor benim aklıma
antivirüs desenize şuna