Virüs Mü Bu ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mperk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mperk

Profesör
Reaksiyon puanı
55
Herkese slmlar ufak bir virüs sorunum vardı da bilgisi olan varsa esirgemesin ..
Nod32 kullanıyorum.. Sağ alt köşede yaklaşık 25-30 dk bir sürekli resimdeki yazı çıkıyor. Bu neyin nesidir anlamadım. Virüs mü değil mi onu da bilmiyorum. Eset ile tarama yaptım fakat bir şey bulamadı sorun hala devam ediyor. ThreatFire programı ile de arama yaptım sonuç olumsuz. Nasıl temizliyebilrim bu illeti ??

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Girdiğin bir web sitesi ile ilgili sanırım. Geçici dosyaları silmeyi dene. Yada en iyisi ccleaner ile baştan sona bir temizle bilgisayarı.

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Girdiğin siteden sana saldırı var o da engelliyor.

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Antivirüs yazılımı veritabanında yeralan zararlı bir bağlantıyı veya zararlı yazılım içeren bir bağlantıyı bloke etmiş, hepsi bu :)

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Konu Güvenlik bölümüne taşınmıştır..

mperk

Profesör
Reaksiyon puanı
55
Antivirüs yazılımı veritabanında yeralan zararlı bir bağlantıyı veya zararlı yazılım içeren bir bağlantıyı bloke etmiş, hepsi bu :)

Hocam devamlı çıkıyor.Sürekli bloke mi ediyor ?

Ccleaner ile temizledikten sonra toplamda 3 sekme açtım ve sonuç

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Belli adreslerde mi hepsinde mi var bu bloke işi ?
Bütün tarayıcılarda oluyor mu ?

Bu konu rahatsız edecek dereceye geldiyse Emsisoft Antimalware tavsiye ederim.
Nod32 ile beraber çalışır ve bu konunun uzmanıdır..

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
bilgisayarnda virüs yok korkma.girmek istedigin site risk icerdigi icin eset engellemis..
eseti ac araclara gel orda karantina, günlük dosyalari vs hepsini kontrol et engellenen siteyi orda listede gösterecektir.gel üstüne del tusuna bas sil hepsi bu

mperk

Profesör
Reaksiyon puanı
55
Belli adreslerde mi hepsinde mi var bu bloke işi ?
Bütün tarayıcılarda oluyor mu ?

Bu konu rahatsız edecek dereceye geldiyse Emsisoft Antimalware tavsiye ederim.
Nod32 ile beraber çalışır ve bu konunun uzmanıdır..

hocam İnternet explorer la şuan giriyorum ve kaç dakikadır bir problem olmamıştı bu yazıyı yazrken son anda çıkıverdi yine .. Emsisoft Antimalware deniyeyim en iyisi ben..

bilgisayarnda virüs yok korkma.girmek istedigin site risk icerdigi icin eset engellemis..
eseti ac araclara gel orda karantina, günlük dosyalari vs hepsini kontrol et engellenen siteyi orda listede gösterecektir.gel üstüne del tusuna bas sil hepsi bu

dizilerle.com diye bi site vardı dün gece arkadaşlarmı girmiş bilmiyorum. karantinadan sildim. Ama ben şuan girmedim bu siteye böyle uyarı vermesi normalmidir ki ? siteye de girmeyin arkadaşlar virüslü :)

kayıp kuşak

Profesör
Reaksiyon puanı
33
kusura bakma ama ***** bir yorum olmuş dediğin işlem sadece günlük dosyasını siliyor hiç bir yararı yok

mperk arkadaşım o sitenin ismini lütfen yazmayalım