Virüs Bulaştı herhalde

TahaReyiz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
bi program indirecektim pc me sonra defender falan uyarı verdi kaspersky kurdum hemen tarama falan yaptım tehditlerin yerini buldu SİLDİ Mİ BİLMİYORUM baktım yok

sonra operadan arama yaparken sansür koyuyor ne olduğunu göremiyorum ne yazıyorsam, sonra sol altda linkler çıkakmadan önce o yazılar siyah bişey geldikten sonra geliyor eskiden bunlar olmuyordu lütfen yardım edin bu konulardan anlamıyorum

TahaReyiz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
AVG Var onu göbsteriyor uygulama kaldıramıyorum bir türlü

Mert Şefik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,580
bi program indirecektim pc me sonra defender falan uyarı verdi kaspersky kurdum hemen tarama falan yaptım tehditlerin yerini buldu SİLDİ Mİ BİLMİYORUM baktım yok

sonra operadan arama yaparken sansür koyuyor ne olduğunu göremiyorum ne yazıyorsam, sonra sol altda linkler çıkakmadan önce o yazılar siyah bişey geldikten sonra geliyor eskiden bunlar olmuyordu lütfen yardım edin bu konulardan anlamıyorum
Malwarebytes kurup tarama yapın efendim.

Herobrine

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,024
Format atın.

bang1

Profesör
Reaksiyon puanı
1,758
Malwarebytes kurun.

Fakehero

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,756
Şu illegal yazılımları indirmeseniz olmuyor yani. Opera tarayıcını sıfırlamayı denedin mi ? Sıfırlamak işe yaramazsa kaldırıp yeniden yüklemeyi denedin mi ?
Ayrıca malwarebytes ile tarama yapacaksan bilgisayarı güvenli modda başlatıp taramayı yap.

Windows'ta yerleşik olarak bulunan Sistem Yapılandırma aracı, size "güvenli önyükleme" seçeneğini etkinleştirme yeteneği sağlar. Bu şekilde yaptığınızda sistem güvenli modda başlar fakat aynı yerden bunu kapatmazsanız bilgisayarınız her açıldığında güvenli modda açılır.

1615960675173.png

Minimal: Normal Güvenli Mod
Alternatif kabuk: Yalnızca Komut İstemi kullanılarak Güvenli Mod
Active Directory onarımı: Yalnızca bir Active Directory sunucusunu onarmak için kullanılır
Ağ: Ağ desteği ile Güvenli Mod

Reaksiyon puanı
645

Video yükleyebilirmisin (cinsel içerikli birşey çıkmıyorsa)

TahaReyiz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Şu illegal yazılımları indirmeseniz olmuyor yani. Opera tarayıcını sıfırlamayı denedin mi ? Sıfırlamak işe yaramazsa kaldırıp yeniden yüklemeyi denedin mi ?
Ayrıca malwarebytes ile tarama yapacaksan bilgisayarı güvenli modda başlatıp taramayı yap.

Windows'ta yerleşik olarak bulunan Sistem Yapılandırma aracı, size "güvenli önyükleme" seçeneğini etkinleştirme yeteneği sağlar. Bu şekilde yaptığınızda sistem güvenli modda başlar fakat aynı yerden bunu kapatmazsanız bilgisayarınız her açıldığında güvenli modda açılır.

Ekli dosyayı görüntüle 143791

Minimal: Normal Güvenli Mod
Alternatif kabuk: Yalnızca Komut İstemi kullanılarak Güvenli Mod
Active Directory onarımı: Yalnızca bir Active Directory sunucusunu onarmak için kullanılır
Ağ: Ağ desteği ile Güvenli Mod
Crack indirirken oldu :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Video yükleyebilirmisin (cinsel içerikli birşey çıkmıyorsa)
ne videosu ? anlamadım.

TahaReyiz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
1615968238848.png
Sadece böyle bir şekilde tarayabildim başka bir şekilde tarayabiliyormuyuz (tarama bitince yazcam tekrar)

eğer bir internet sitesi açılıyorsa o internet sitesinin fotoğrafını çekermisin
yok yok sadece bu ve bunlar oluyordu düzeldi sabah pc yi açınca

1615968828130.png
1615968886440.png
Bunlar oluyordu grili kısım arama yaparken böyle sansür oluyordu ben boyadım sonra üstteki kutu şey de böyle siyah bişey olup sonra beyaz oluyordu ancak sabah pc yi açınca düzeldi ve şu an performans sorunları yaşıyorum

1615971150364.png
Tarattım böyle bişey dedi ne yapmalıyım ?

KasperSky da böyle
1615971334822.png

Son düzenleme:

TahaReyiz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Tamamdır Hallettim Allah razı olsun hepinizden