Bios ta VT-x kapalı yazıyor bir bakarmısınız biosa öyle bir ayar var mı? biosta virtualization diye de geçebilir.Arkadaşlar merhaba virtualbox şöyle bir hata veriyor anlamadım.Ekli dosyayı görüntüle 144061
Mesaj otomatik birleştirildi:
Win 7 isosu var bende. Kurulum videolarıda izledim. Yapamadım
bios pilini çıkartıp 30 sn bekleyip geri takınca sıfırlanır ama şifre gider mi hiç emin değilim.Biosuma giremiyorum. Hatırladığım kadarıyla şifre istiyor
bios pilini çıkartıp 30 sn bekleyip geri takınca sıfırlanır ama şifre gider mi hiç emin değilim.
Biosuma giremiyorumSanallaştırma kapalı. BIOS'tan aç.
Başka yolu yok bu hatayı çözebileceğinizi düşünmüyorum biosa girmeden ayrıca bilgisayarına virüs filan girse biosa giremediğiniz için format atamayacaksınız o şifreyi acilen kaldırmalısınız bence.Okadar bilgili değilim. birde korkuyorum. Başka yolu yok mu?
Biosuma giremiyorum
Başka yolu yok bu hatayı çözebileceğinizi düşünmüyorum biosa girmeden ayrıca bilgisayarına virüs filan girse biosa giremediğiniz için format atamayacaksınız o şifreyi acilen kaldırmalısınız bence.
Norton işe yaramaz bazı virüslerdeYa aslında nortonum var. Ama bir oyunumun açılmasını engelliyor. Nortonun her şeyini kapatsam da yine engelliyor. Nortonu başlangıçta açmama gibi bir şey biliyorsan sıkıntımı çözerim aslın daDD
Yok yok. Oyunumu virüs gibi gördüğü için açamıyorum. Bende virtual box kurim dedim ama oda olmuyor. Nasıl kapatacağım ben bunu yaNorton işe yaramaz bazı virüslerde
giremiyormuş bios şifresi varmış.Bios'tan virtualization açın.
hmmgiremiyormuş bios şifresi varmış.
laptop mu msaüstü mü?Arkadaşlar merhaba virtualbox şöyle bir hata veriyor anlamadım.Ekli dosyayı görüntüle 144061
Win 7 isosu var bende. Kurulum videolarıda izledim. Yapamadım