Vikipedi Galatasaray başlığı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Frespo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
sen se yaptığını sanıyorsun gs ile dalga geçmek mi kıskanmayın bizi

kramp34

Doçent
Reaksiyon puanı
2
europass sen Galatasaray'lımısın? Cevap evet ise bir Galatasaray'lı takımının ismini yazarken kısaltma yapmaz.

Vikipedia'ya gelince o onların ayıbı uefa şampiyonu olmuş bir takımın takma isminin Aslan olduğunu bilmeyecek kadar ezik ve cahiller.

adem54

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Yetkililerin gözünden kaçmış olabilir. Vikipedi'deki yazıları değiştirmek çok zor değil. Bazı sayfaları sadece üyeler düzenleyebiliyor ama ben orda galatasarayın adını "hoppalo zort spor kulübü" olarak değiştiririm. Ama hemen görevliler eski haline getiriyor.

Bi heves herkes rakip takımın sayfasını böyle bozar. Günde yüzlerce kez yaşanır :)

europass sen Galatasaray'lımısın? Cevap evet ise bir Galatasaray'lı takımının ismini yazarken kısaltma yapmaz.

Vikipedia'ya gelince o onların ayıbı uefa şampiyonu olmuş bir takımın takma isminin Aslan olduğunu bilmeyecek kadar ezik ve cahiller.

1- Vikipedia değil Vikipedi. ingilizcesi wikipedia (sizin yazdığınız gibi yani)
2- O yazıları Vikipedi değil normal insanlar yazıyor ben bile, sen bile.
3- Süper mod olmuşsunuz ezik mezik diyorsunuz ben ezik yazsam uyarı alırım.

Durmusalican87

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
3267.jpg
-->>
5029.bmp

OYNANMIŞ HALİ -------------------------------------->DÜZGÜN HALİ

Ben galatasaraylıyım böyle abuk subuk saçmalıkları büyütmeyin... Vikipedia kim oluyoki... Senin benim gibi insalar...

kramp34

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Adem54 dikkat edersen :) Vikipedia diye sadece ben yazmıyorum. :) Vikipedia Türkiye'nin bile başlığı Vikipedia Türkiye ;)

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
evet galatasaray'lıyım ölümüne... salatasaray yazmış arkadaş bende yazsam fb bjk neyse artık hoşuna gider mi. ayrıca bu konuyu açması şu sebepten olsagerek heee bakın salatasaray yazmışlar duydunuzmu ne rezil takım bu gibisinden...

adem54

Doçent
Reaksiyon puanı
0
evet galatasaray'lıyım ölümüne... salatasaray yazmış arkadaş bende yazsam fb bjk neyse artık hoşuna gider mi. ayrıca bu konuyu açması şu sebepten olsagerek heee bakın salatasaray yazmışlar duydunuzmu ne rezil takım bu gibisinden...

Ya eve huzurlu geldim. Senin şu yazılarını görünce hatta avatarını görünce sinirlerim tepeme çıktı ben çıkıyorum forumdan ya biraz rahatlayım bu adam hala burda mı ya...

Frespo

Doçent
Reaksiyon puanı
0
salatasaray yazıyo diye marul mu olacak takım ne alaka aynısı küfürler için de geçerli birisine bişey diyince öyle olunmuyo ki

Bagcivan

Doçent
Reaksiyon puanı
5
galatasaray olarak düzelttim arkadaşlar bir fenerbahçeli olarak

"13:00, 19 Ocak 2009 Bagcivan (Mesaj | Katkılar) moved protection settings from "Salatasaray Spor Kulübü" to "Galatasaray Spor Kulübü" ‎ (Salatasaray Spor Kulübü sayfasının yeni adı: Galatasaray Spor Kulübü: Slatasaray değil galatasaraydır "

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
şimdide klübün adını salatasaray diye değiştirmişler :angry:

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
neden bu kadar alındığımı sorarsanız ben galatasaray da oynayan bir oyuncunun kardeşiyim kusura bakmayın yani bir takımla alay etmek asla...

konsolos

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bazı sayfaları sadece üyeler düzenleyebiliyor ama hemen görevliler eski haline getiriyor.

Haklısın. Wiki'nin bize faydalanmamız için verdiği özellikleri insanlar çıkarları için kullanabiliyor. Buradan Alengirli'ye kucaklar dolusu özürlerimi sunarım.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Puahaha :D Başkan kısmında da polat alemdar yazıyo :D
Sanırım aynısı Fb yede yapmışlar , şimdi Fbnin sayfasında
" Kayıtlı olmayan kullanıcıların bu madde üzerinde değişiklik yapması geçici olarak durdurulmuştur.
Yapılan bu koruma, sayfanın şimdiki hâlinin onaylandığı anlamına gelmez.
Ayrıntılar için koruma politikasına, koruma kayıtlarına ve tartışma sayfasına bakınız; korumanın kalkması gerektiğini düşünüyorsanız, tartışma sayfasında belirtiniz. "
yazıyor :)

burak90

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ne saçma bi site istiyen istediği gibi değiştiriyor..oynuyor... küfür bazen cümle aralarına konuyor... koca klüp oldu manav..düzeltildiği iyi olmuş..

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Shwbiz bu yaptığın çok saçma birşey zaten adını sen değiştirmişsin. Bide wikipedia'nın hatası gibi bize sunuyorsun :angry:

EnziM

Doçent
Reaksiyon puanı
17
işi gücü yok gitmiş wikide isim değişmiş kendi kendine okuyup gülmüş süper bir iş becerdiğini sanıp burayada konu olarak açmış Galatasaray lıları kızdırmak için.

Abisi yaş kaç?

adem54

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bide forumda bakın polat alemdar yazıyo haahaha gülün diyor.

Harbi terbiyesiz !

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Vikipedi kişiler tarafından değiştirilebildiği için böyle saçma şeyler ortaya çıkabiliyor. Çok iyi hatırlıyorum bir ara Semih'in kulübüne Acılı Adana Spor yazmışlardı :D

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Tekrar doğru olarak düzenledim arkadaşlar Fenerbahçe'li olduğum halde.
Şimdi de Fenerbahçe başlığına saldırıyor. Wikipedia yetkilileri geri çeviriyor. Banlanacak :)

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
ya ne dandik bir site bu vikipedia biz şimdi bu siteye mi bağış yapacaktık bide ooooldu. gözlerim doldu...