Videolardan ekran görüntüsü almak...

MoNsTeRaZoR

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar videolardan ekran görüntüsü almak amacıyla hangi programı kullanabilirim ?

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Snaglt yazılımını kullanabilirsin.

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,165
Print screen tuşunu kullanabilirsin. Yaptım, yok siyah bişey çıkıyor dersen bir yol göstereceğim onu uygularsın ;)

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Araçlar / Seçenekler / Başarım kısmında Üste Bindirme Kullan seçeneğindeki işareti kaldırıp tamam dediğin zaman print screen ile görüntü alabilirsin. Ama Snaglt yazılımını farklı alanlarda da kullanabilirsin.

MoNsTeRaZoR

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Bu dediğiniz işlemleri nerde gerçekleştireceğim ?

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Ufak bir video oynatıcı olan Media Player Classic ile çok kolay yapabilirsin.Tek yapman gereken videoyu açtıktan sonra File > Save image seçeneğini kullanmak.

**EFSANE**

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Videon Bilgisayarda kayıtlı ise videonun uzantısını *.avi yap. Movie Maker'E aktar. orda kesip biçebilirsin.

internetten video görüntüsü alacaksan. BB FlashBack ile programla istediğin görüntüyü+ses olarak alabilirsin.

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Pesimist dedi ki:
Print screen tuşunu kullanabilirsin. Yaptım, yok siyah bişey çıkıyor dersen bir yol göstereceğim onu uygularsın ;)

bunlar işe yaramıyordu bende sinagit de siyah ekran çıkıyordu. Windows Movie Maker kullan. derim :)

utku-k

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Normalde videoları izlerken hangi programı kullanıyorsun? Eğer Media Player Classic kullanıyorsan, normal aç videoyu, sonra resmini almak istediğin sahneye gel ve "Alt + I" yap. Resmi çekecek ve senden, kaydedileceği konumu seçmeni isteyecek.

Busss

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Media Playerde Print Screen ile almıyor ctrl+ı sonrada kaydet.

S

SDN Okuru121212

SDN Okuru
ben bs player kullanıyrum. Sift+P kısayol tusuyla seceneklekler-tercikler-kare ve kucuk resim yakalama - oradan nereye kaydedecegını seciyorum.cok kolaylık oluyor.