Videodaki Sesi Nasıl Videodan Ayırabilirim?

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Merhaba. Video editlemek için KdenLive adlı programı yüklemiştim. Sorum şu:
Videodaki sesi nasıl videodan ayırabiliriz? Amacım videodaki sesin hepsini kaldırmak ve yerine Audacity ile dip sesini azaltmaya çalıştığım sesi videoya eklemek.

CapScroLL

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,683
Camtasia'da taktiği biliyorum ama o programın adını ilk defa duydum :D Türk usülü taktik gerekirse bandicam gibi bir programla videoyu açıp baştan sonra kayıt al daha sonra onu MP3 formatına çevir bu kadar :yum:

Edit: Eğer yanlış anlamadıysam sesi kökten kaldıracağını yeni anladım :D Her iki montaj programının birinde Sesi kısma/artırma özelliği bulunur biraz kurcalamanı öneririm. Eğer Zaman Tüneli özelliği varsa ki büyük ihtimal vardır zaman tünelinde bulunan videoya sağ tık yapıp Mute/Volume ile ilgili olan kısımları araştırabilirsin.

Son düzenleme:

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Camtasia'da taktiği biliyorum ama o programın adını ilk defa duydum :D Türk usülü taktik gerekirse bandicam gibi bir programla videoyu açıp baştan sonra kayıt al daha sonra onu MP3 formatına çevir bu kadar :yum:
Öncelikle cevabınız için teşekkürler. Videomdaki sesi silmek için ve bazı diğer edit şeyleri için Camtasia Studio'yu yüklerim belki.
Bu arada Bandicam'le videoyu kaydetme önerinizi beğendim.(Türk usulü :) )