Video Sitelerine Hızlı Upload?

siqptare

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam Ben Video sitelerine(video.google, video.yahoo, youtube vb.) film upload etmek istiyorum. Özellikle yahoo video ya. Ancak 120 mb lik bir filmi 1 saatten fazla bir sürede upload ediyorum. Bu süreyi kısaltmanın bir yolu var mıdır? Bu işi yapan herhangi bir program var mı?

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
İnternet bağlantının hızını arttırman lazım,program ancak senin upload hızın kadar hızla dosya yükleyebilir.

siqptare

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Su anda upload hızından daha yavaş upload ediyor ama. maksimum seviyeye nasıl çıkarabilirim??

Serkannd

Profesör
Reaksiyon puanı
12
uzun zamandır bende upload yapıyorum ve biraz bilgim var

blogger in video upload servisi dahil yahoo video ,goolgle video ,youtube filan bunların hepsi en hızlı internet explorer ile upload yapıyor

siqptare

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkür ederim. Sorunum çözüldü söylediğiniz gibi yapınca. Şu anda gayet memnunum ben firefox kullanıyordum. Upload yavaş işliyordu fakat IE ile yapınca istediğim hıza ulaştı.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Çok Teşekkürler IE İle Artık Daha Hızlı Videolar Yüklüyorum Tekrar Çok Teşekkürler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
IE google chrome yüklemeyince her zaman daha hızlıdır

Bowen32

Doçent
Reaksiyon puanı
3
ben İE ye girene kadar akşam oluyor :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
camtasia studio'nun share seçeneği çok hızlı yüklüyor bence

S

SDN Okuru

SDN Okuru
camtasia share and publish özelliği var gayet te hızlı bence deneyin program sınırlama koymuyor hızın neyse onla yüklüyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
uzun zamandır bende upload yapıyorum ve biraz bilgim var

blogger in video upload servisi dahil yahoo video ,goolgle video ,youtube filan bunların hepsi en hızlı internet explorer ile upload yapıyor
annem hep explorerden face bakar ama girişte çok kasıyor sonra düzeliyor yine kasıyor internet explorer gerçekten hızlı mı?