Video Player 1280*1024 Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Exis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Exis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sitenizin yıllardır ziyaret eden biriyim son zamanlarda özeliklikle haber içeriğindeki resimler çok zor açılıyor ayrıca videolarda takılmalar oluyor i5 işlemci kutlanmama rağmen ayrıca video playernızıda videoları tam ekran yaptığımda görüntü inceliyor sanırım bunun sebebi video playernızın geniş ekran monitörlere göre ayarlanmasından kaynaklanıyor 19 lcd düz 1280*1024 monitör kullanıyorum lütfen bunları dikkate alın sevdiğim bi sitede bu eksikleri görmek hoş değil ilginize tşk

magnet

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Benzer sıkıntılar bende de var. Site ağır çalışıyor. Sayfa yüklenmesine rağmen site içerisinde rahat gezemiyorum. haberler kısmı arkadaşın da dediği gibi rahat gezilemiyor. özellikle şu haber sayfalaması, çok gereksiz bir uygulama. Ajax kullanılarak abartılmış. Basit JavaScript le de yapılabilir. Oradaki Fade-in efekti verilmeyebilir. bu tarz gereksiz uyhulamalar cidden beni zorluyor.

Ayrıca yazdıklarımı yıkıcı olarak değil değil yapıcı olarak söyledim.

Exis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yazdığımız sorunlar hala devam ediyor umarım birinin aklına gelirde bu sorunları düzeltir artık tam ekran video izlemk istiyorum tşk