Video oynatma sorunu

lastreal55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Değerli arkadaşlar bir sorunum var. Xiaomi mi max 2 telefonumda çektiğim videoları Casper marka laptop uma atıp oynattığımda ağır çekim oynatıyor. Bir çok video oynatıcıda denedim sonuç aynı. Eskiden normal oynatıyordu. Neden böyle oldu anlamadım. Çözüm önerisi olan var mı acaba?

lastreal55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Hiç fikri olan yokmu değerli arkadaşlar?

umutbitti

Asistan
Reaksiyon puanı
33
K-Lite Code Pack diye bir program vardı bu tarz sorunlar için. Onu indirip dene bir. Laptop'un sistemi kötüyse ondan da yapıyor olabilir.(Videonun kalitesi çok yüksekse) Media player classic öneririm.

lastreal55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
K-Lite Code Pack diye bir program vardı bu tarz sorunlar için. Onu indirip dene bir. Laptop'un sistemi kötüyse ondan da yapıyor olabilir.(Videonun kalitesi çok yüksekse) Media player classic öneririm.
Dostum K lite Codec 2018 indirdim olmadı. Sonradan birşey dikkatimi çekti, video oynarken cpu % 100 oluyor, çok kasıyor.

lastreal55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Dostum K lite Codec 2018 indirdim olmadı. Sonradan birşey dikkatimi çekti, video oynarken cpu % 100 oluyor, çok kasıyor. Belki bu noktadan problemi çözen olabilir.