MEMZ falan yükle youtube'a at. Virüs testleri de yapabilirsin.
video dilini 2 dil olarak yap hem ing. hem türk.Genel olarak ingilizce videolar çeksem daha çok izlenmiyormuyum?
Mikrofon yok birde yaşım küçük.İngilizce seviyen yeterliyse evet. Videolarını sesli yapmanı öneririm. Hani böyle samimi içerik anladın mı, Eğer İngilizce video istiyorsan İngilizceni geliştir. Bana Virüs gönderin de. İsteklerinizi yazın de. Gibi gibi.
Yaşın küçük olsa da fark etmez. Ergenliğe girmediysen bile sesin git gide değişir. Mikrofon olarak kulaklıüınkini kullanabilirsin. Eğer utanıyorsan kendi kimleğini gizle.
abone oldum knkBöyle bir kanalım var.Video çekeceğim.Ne çeksem?Bu tarz video önerilerinizi bekliyorum.![]()
Aynen öyle şeyler işte. Mesela video başlığını İngilizce olarak tam anlamadın Türkçe yap videoyu. Thumbnail için Photoshop öğren ki ilgi çekici şeyler olsun. Çok da bilmene gerek yok ama böyle ilgi çekici, kısa ve öz olsun.
Ekli dosyayı görüntüle 97610(Kaynak: PD-Baran)
Topluluk desteğini aç videolarda altyazı eklerim.Türkçe yi 50 aboneden sonra yapıcam onu 2 video dili.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mikrofon yok birde yaşım küçük.
Topluluk desteğini aç videolarda altyazı eklerim.
Yaşım küçük demişsin yaşın kaç ki? Discord vb. varsa oradan konuşuruz.Altyazılı yaparım o zmn.
Yeni videom:
Sanal makinenin içinde sanal makine kurup memz +Bonzi çalıştırıcam.Bulmam gerekenler.
Windows 2000 iso
Windows Vista (o var zaten)
memz
bonzi buddy
vmware
Ayrıca Windows 2000 iso buldum Service Pack 4 ama bir sorun teşkil eder mi SP4 olması?Altyazılı yaparım o zmn.
Yeni videom:
Sanal makinenin içinde sanal makine kurup memz +Bonzi çalıştırıcam.Bulmam gerekenler.
Windows 2000 iso
Windows Vista (o var zaten)
memz
bonzi buddy
vmware
Ayrıca Windows 2000 iso buldum Service Pack 4 ama bir sorun teşkil eder mi SP4 olması?
2000 daha yeni daha olduğu için çalışma ihtimali daha yüksek bu arada 2000 iso buldum.Zaten öyle yapacağım ama win95 in vmware image var.Kurulurmu w95 e bonzi ile memz yoksa w2000 indiricem.
bişe biliyorsan sana bir şey sorcam ben oyun yüklüyorum ama oyuna bastımda bu program düzgün yüklenemedi diyor öyle video yap bende kurtulmuş olurum sende ???Genel olarak ingilizce videolar çeksem daha çok izlenmiyormuyum?