Video oluşturma programı tavsiyesi

silverkey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bilgisayarda yaptığımız herşeyi sesli video olarak kaydeden birtakım proğlamlar var. İşte bu proğramlar arsından bilgisayardan yaptığım bütün işlemleri yüksek görüntü ve ses kalitesinde aynı zamanda da düşük boyutta kaydedebilecek bi proğrama ihtiyacım var..:) bu alanda en iyisi bu proğramdır diye önerebileceğiniz bi proğram önermenizi bekliyorum..:biggrin::) derdimi anlatabilmişimdir inşallah yardımlarınızı bekliyorum...:)

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Kesinlikle tartışmasız Camtasia Studio bu alanda en iyidir. En yüksek kalitede videonu çekersin lakin render alırken yapacağın ayarlamalar çok önemli zira benim 1440x900 çözünürlüğünde 13 dklık çektiğim video 40 mb filan. He olmadı convert ederken kaliteyi düşürürsün azıcık filan :)

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
ben camtasıa kullanamamıştım.yerıne youcam kullanıyorum.basıt program tavsıye ederım

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
[MENTION=286063]mehmet0321[/MENTION] yanlışlıkla oldu herhalde

mehmet0321

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bilgisayarda yaptığımız herşeyi sesli video olarak kaydeden birtakım proğlamlar var. İşte bu proğramlar arsından bilgisayardan yaptığım bütün işlemleri yüksek görüntü ve ses kalitesinde aynı zamanda da düşük boyutta kaydedebilecek bi proğrama ihtiyacım var..:) bu alanda en iyisi bu proğramdır diye önerebileceğiniz bi proğram önermenizi bekliyorum..:biggrin::) derdimi anlatabilmişimdir inşallah yardımlarınızı bekliyorum...:)
Bende BSR yüklü ama hiç kullandığım yok.

silverkey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sanırım çoğunluk Camtasia Studio en iyisi diyor ancak kullanma fırsatım oldu yardımlarınız için teşekkür ederim... :)

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Sanırım çoğunluk Camtasia Studio en iyisi diyor ancak kullanma fırsatım oldu yardımlarınız için teşekkür ederim... :)

Camtasia kullanmadım fakat onun dışında ne var ne yok test ettim, Mirillis Action! tavsiye ederim...