Video kaydetme

oguzcan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar farklı web sayfalarındaki videoları bilgisayarımıza hangi programla indirecegiz.sadece youtubeden değil başka sayfalardanda videoları indirmemiz lazım örneğin ekol hocanın ders anlatımlarını.ilginize.

by_erdal21

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Firefox kulanıyorsan arkadaşın dediği gibi dowloadhelper yetecektir sana.eğer firefox kullanmıorsan realplayer programını kurman halinde her videoyu indirebilirsin.Video üstüne imleci götürürsen dowload yazısı çıkar ve download yapabilirsin.

bacanakk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Firefox kulanıyorsan arkadaşın dediği gibi dowloadhelper yetecektir sana.eğer firefox kullanmıorsan realplayer programını kurman halinde her videoyu indirebilirsin.Video üstüne imleci götürürsen dowload yazısı çıkar ve download yapabilirsin.
ben firefox kullanmıyom ve arkadaşın dediği gibi sitelerden youtubede dahil video indiremiyom bu realplayer ile indirme işi nasıl yapılıyor daha açık ve mümkünse resimli anlatırmısın teşekkür ederim

mücahid x

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşler ben mozillanın o vidyo indirme programını kurdum ancak,explorer kullanıcıları için şiddetle şunu tavsiye ederim: ''Orbit Downlaoader''.Fare imlecini vidyonun üzerine getiriyorsun Get it kutucuğu çıkıyor ona tıklıyorsun vidyo iniyor.

Serkannd

Profesör
Reaksiyon puanı
10
her türlü tarayıcıda çalışna orbitin grabber özelliğini kullanabilirsin

.flv uzantılı dosyalarıda avi-mpg vs doya biçimine dönüştürebilirsin bir ara bunu birisi resimli anlatmıştı nerde olduğunu hatıramıyorum ama kısaca anlatayım .flv uzantılı dosyayı winrar ile sıkıştır sıkıştırmış dosyayı aç içinde flv yi avi ya da istediğin bir video biçimini yaz klasöre çıkarınca istediğin biçimde çıkar isstediğin media playerde oynatabilirsiin ;)