Geçenlerde 4 yıllık bilgisayarıma SSD, RAM ve pil almıştım. Temiz bir Windows 10 kurdum. Bir sorun ile karşı karşıyayım. Video izlerken 1 dk arayla görüntüde takılma meydana geliyor. Seste takılma yok.
Windows 10'un tüm güncellemeleri yüklü.
Filmi harici HDD'den de açsam, farklı player ile de açsam takılma oluyor.
NVIDIA sürücüsünü temiz yükleme yaptım.
SSD, HD Tune'da sağlıklı görünüyor.
RAM uyumsuz çıktığı için iade ettim. Deneme yaparken RAM'i çok kez çıkarıp taktım. RAM'de bir sorun oluşmuş olabilir mi?
SSD arızası olabilir mi? Görüntüyle birlikte ses de donsa kesinlikle sorunlu derdim.
Windows 10 ile alakalı bir sorun mudur? Tüm ayarlamaları yapmışken bir format daha atasın gelmiyor.
Düşük bir ihtimal de olsa pilde sorun olabilir diyip eski pil ile deneme yaptım. Sorun düzelmiyor.
Windows 10'un tüm güncellemeleri yüklü.
Filmi harici HDD'den de açsam, farklı player ile de açsam takılma oluyor.
NVIDIA sürücüsünü temiz yükleme yaptım.
SSD, HD Tune'da sağlıklı görünüyor.
RAM uyumsuz çıktığı için iade ettim. Deneme yaparken RAM'i çok kez çıkarıp taktım. RAM'de bir sorun oluşmuş olabilir mi?
SSD arızası olabilir mi? Görüntüyle birlikte ses de donsa kesinlikle sorunlu derdim.
Windows 10 ile alakalı bir sorun mudur? Tüm ayarlamaları yapmışken bir format daha atasın gelmiyor.
Düşük bir ihtimal de olsa pilde sorun olabilir diyip eski pil ile deneme yaptım. Sorun düzelmiyor.