Video izlerken arada kasmalar oluyor?

Matrouk Bin Davoud

Öğrenci
Reaksiyon puanı
23
Hepinize merhaba arkadaşlar. iPad 8. nesil tablet aldım. Fakat youtube'dan video izlerken videoda arada fps düşüşleri oluyor ve anlık kasmalar oluyor. Bunun sebebi ne olabilir can sıkıcı gerçekten.

Matrouk Bin Davoud

Öğrenci
Reaksiyon puanı
23
İnternetle alakalı olabilir mi?
Kendi telefonumla çektiğim 60 fps videoları tablette galeride kasma olmadan izleyebiliyorum. İnternete gelince az önce hücresele bağlayıp izledim sanki bir kasma olmadı gibi bilmiyorum psikolojik mi ama.. Sizce bu durum internetle mi alakalı yani? Bide videodan videoya değişiyor tabi ki mesela şu video kaymak gibi ve görüntü çok net:

Matrouk Bin Davoud

Öğrenci
Reaksiyon puanı
23
İnternetten olabilir.
Hız testi atın bir bakalım internetten dolayı mı.
Hocam şu an hız bu şekilde fakat bu internet odama wifi çoğaltıcı cihaz ile geliyor yani direkt ana modeme bağlanamıyorum odamdan. Akşama direkt modeme bağlanıp bide öyle hız testi yapacağım ve öyle video izleyeceğim bakalım sonuç ne olacak. Ya aslında ben ekranda mı bir sıkıntı var diye korktum ama hem bazı youtube videolarında hemde kendi çektiğim videolarda herhangi bir fps düşüşü yok.
0DA48CC8-670D-4BCA-B43F-CACBEEC84008.jpeg

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
Hocam şu an hız bu şekilde fakat bu internet odama wifi çoğaltıcı cihaz ile geliyor yani direkt ana modeme bağlanamıyorum odamdan. Akşama direkt modeme bağlanıp bide öyle hız testi yapacağım ve öyle video izleyeceğim bakalım sonuç ne olacak. Ya aslında ben ekranda mı bir sıkıntı var diye korktum ama hem bazı youtube videolarında hemde kendi çektiğim videolarda herhangi bir fps düşüşü yok.
Ekli dosyayı görüntüle 131463
Bu hıza göre gayet normal.
Kendi çektiğin videoda fps düşüşü olmadığına göre ekranda sorun yok. Kendi çektiğün videoyu internetten izlemediğin için.