Video/Film İzlemek İçin Player Önerisi?

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818
Arkadaşlar PotPlayer kurulu şuan video yada film farketmiyor sağ sol tuşları ile videoyu 3-5 saniye ileri sardırdığım zaman en az 10 saniye öylece kalıyor sonra kaldığı yerden devam ediyor daha önce olmuyordu nedense şimdi olmaya başladı. VLC kurdum pek sevmedim. Şuan K-Lite Kodek kurdum bunda da yön tuşları ile videoyu ileri sarınca video veya film farketmiyor durduruyor hemen o yüzden bunu da kullanamadım. Yok mu şöyle güzel ileri sarınca donup kalmayacak bir player önerisi? Video, Film ve Müzik için farklı player kullanmak istiyorum şuan müzik için K-Lite kullanıyorum video film için ise halen bulamadım :) Yardımcı olursanız sevinirim.

MrtAltg

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
12,109
Tercihim genelde Bsplayer dan yana olur diğer lerini kurup bakmam bile vardır bununda eksiği belki ama ben takılmadığım için sıkıntısını görmedim

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818
Tercihim genelde Bsplayer dan yana olur diğer lerini kurup bakmam bile vardır bununda eksiği belki ama ben takılmadığım için sıkıntısını görmedim

Şimdi denedim aynısı onda da oluyor film açtım yön tuşu ile 2 saniye ileri alınca olduğu gibi kalıyor sonra devam ediyor.

MrtAltg

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
12,109
Tekrardan kontrol ettim dediğim gibi bende bir sıkıntısı yok

MrtAltg

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
12,109
codecler dahil ekran kartı sürücülerini bir kontrol edermisin güncel ve izlemek istediğin video daki codec leri karşılıyor mu yüklemiş oldukların

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818
codecler dahil ekran kartı sürücülerini bir kontrol edermisin güncel ve izlemek istediğin video daki codec leri karşılıyor mu yüklemiş oldukların

Codec'lere nerden bakıcam? Sadece program kurulu oluyor bende Codec kurmadım hiç.

MrtAltg

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
12,109
Normalde bsplayer kurulum sırasında sorması lazım codecler için yüklemedi isen VideoInspector uygulaması ile videonun kullanmış olduğu codeği öğrenebilir ve internetten araştırma yaparak tekrar yükleyebilirsin

Akkara

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,387
Video/Film İzlemek İçin Player Önerisi?
İhtiyaç halinde; MPC-HC (Media Player Classic) kullanıyorum. Pek çok formatı destekliyor, MPC-HC'nin görüntü ve ses performansını iyi buluyorum.
şuan müzik için K-Lite kullanıyorum
Müzik dinlemek için genelde Microsoft'un Groove Müzik uygulamasını kullanıyorum, bazen de VLC media player.
Arkadaşlar PotPlayer kurulu şuan video yada film farketmiyor sağ sol tuşları ile videoyu 3-5 saniye ileri sardırdığım zaman en az 10 saniye öylece kalıyor sonra kaldığı yerden devam ediyor daha önce olmuyordu nedense şimdi olmaya başladı.
Şimdi denedim aynısı onda da oluyor film açtım yön tuşu ile 2 saniye ileri alınca olduğu gibi kalıyor sonra devam ediyor.
Diğer medya oynatıcılarda da oluyorsa, grafik sürücüsü ile alakalı bir şey olabilir. Güvenli modda bilgisayarı başlatıp hiç denedin mi peki?