[Video Düzenlenleme Yazılımı] Cyberlink PowerDirector 9 Hakkında!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Krazky
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Şu son günlerde video düzenleme yazılımlarını araştırıyorum. Sınıfında çok başarılı yazılımlar mevcut ve genelde hepsini denedim diyebilirim. İçlerinden CyberLink PowerDirector 9 yazılımını sevdim. Neden derseniz; arayüzü çok basit ve kullanım kolaylığı... Üstelik istemediğimiz kadar eklenti desteği mevcut.

Zaten birinci olarak seçilmiş. Linke bkz. http://video-editing-software-review.toptenreviews.com/

Soralım bakalım, aramızda CyberLink PowerDirector 9 kullanan arkadaşlarımız var mı? Kullanan arkadaşlarımız varsa programı nasıl buluyorsunuz? Artıları-eksileri nelerdir?

Asıl konu; programın kurulum aşamasında QuickTime ve SmartSound yazılımının kurulumu öneriliyor. Kurup kurmama isteği kullanıcıya bırakılmış. Acaba ben bu eklentileri kurmadan CyberLink PowerDirector 9 kurulumunu tamamlasam bir sorun teşkil eder mi?

Ne işe yarıyor acaba?

ayteking

Asistan
Reaksiyon puanı
10
movie maker sıkmıştı.tam da böyle bir şeye ihtiyacım vardı. deneyip görüşlerimi yazarım teşekkürler

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45
movie maker sıkmıştı.tam da böyle bir şeye ihtiyacım vardı. deneyip görüşlerimi yazarım teşekkürler
Tam sürüm kullanmak istediğinde bir PM kadar yakınım... En güzel yanı burdan yüzbinlerce eklentisini indirebilmeniz. Tabi full sürüm kullanıp kaydınızı yaptırdıktan sonra. Ben sıkıntısız kullanmaya başladım.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
bu tarz islerde EDİUS'u tek gecerim. kullanmasi cok zor degil ve tam profesyonel.

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45

adonist

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar CyberLink PowerDirector 8 kullanıyordum, 8' kaldırdım CyberLink PowerDirector 9 indirdim
Sorunsuz kurdum keyini girdim crack ile ilgili ne varsa sorunsuz yaptım.
Ama programı açmak istediğimde Program sorunla karşılaştı diyor ve kapanıyor bir kaç kez kaldırdım yeniden kurdum ama nafile.
Çözüm arıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.
Ekran kartım : nvidia px9400gt
Ram : 4 Gb

ddddddddddd

Profesör
Reaksiyon puanı
19
uzun zamandır moviemakerdan kurtulmaya çalışıyordum bunu deniyecem sağol.

murat25

Asistan
Reaksiyon puanı
4
ben 2 programı çok beğeniyor ve kullanıyorum.power director ve corel video studio pro x4 ultimate.2 programında kullanımı kolay istediğiniz kadar araç var.1 hafta önce corel VS pro yükseltme yaptım.

hurisim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba ben bu programi uc yildir kullaniyorum cok iyi bir program hizli ve pratik her sey cok guzel eksi tarafi ise foto slayt show otomatik yapinca problem yok fakay ozel dizay etmek istediginde her foto gecisinde gecisleri tek tek yapmak zorunda kaliyorsun
ikinciside cd yazacagin zaman ozellestirince donusturme islemi cok zaman aliyor hazir arayuzleri kullanirsan problem yok. senin soruna gelince quiktime bazi ekledigin yuksek kaliteli muzikleri desteklemesi icin smartsaund ise filmlere arka plan muzigi ekleyecegin
zaman muzikleri ordan almani istiyor ben kurduk ama hic kullanmadim cunku ekstra para verip muzik satin alip filme arka plan muzigi olarak kullanmak aptalca geldi kendi arsivimi tercih ediyorum.en begendigim tarafi ise filmlerin istediginiz bir parcasini slow modda
oyatiyor olmasi filmi isterseniz ters cevirip tersten oynatiyor olmasi mesela green key yani dublaj yaptiginiz bir parti yavas modda arka plan goruntulerinide hizli yapabiliyorsunuz cok eglenceli tavsiye ederim kardes su an fiyatini bilmiyorum ama ben 80£ almistim saygilar

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Linux Ubuntu kullandığım için artık sorun etmiyorum. Ama sınıfında çok güzel bir yazılım olduğunu söyleyebilirim...

Kralahmet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben de böyle bir program arıyordum.Bir bakayım nasılmış

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
CyberLink PowerDirector Ultra 10 daha güzel.

scanman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Amatör ev kullanıcıları için iyidir. hiç bir profesyonel kurgucu bu ve benzeri programları kullanmaz

Shadowfury

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu dediğiniz programlarda videoyu geri sarılmış halini kaydetme var mı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
render ederken 30 dakkalık slayt 1 saat 22 dakka ediyor. bunu nasıl sonlandırabiliriz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben çok memnunum ve bende sorun çıkmadı orjinal orjinal değilse sorun çıkabilir bu kadar .