Video Dönüştürmeye Devam

Bu konuyu okuyanlar

Alengirli

Müdavim
Katılım
17 Haziran 2007
Mesajlar
5,270
Reaksiyon puanı
23
Puanları
0
Bilgisayarınızdaki videoları sadece bir formattan ötekine dönüştürmek değil, üzerinde oynama da yapmak istiyorsanız, ilacınız burada.

Windows için dosya formatlarını değiştirecek ücretsiz bir program bulmak çok da zor değil. Ancak Free Video Converter'ı diğerlerinden ayıran bir özellik var: Bu program sadece format dönüştümüyor, aynı zamanda video düzenleme işlerine de yardım ediyor.

Kendi Sigara Yanığınız

Her ne kadar gölgelendirme, geçişler ve yazı ekleme gibi ileri düzey seçenekler yer almasa da, Free Video Converter ile istediğiniz kareleri kesip, yerine başkalarını ekleyebiliyorsunuz. Bu özellik bize Fight Club'ta Tyler Durden'ın film makarası üzerinde meydana getirdiği terörü(!) hatırlattı.

Video dönüştürme açısından ise, Free Video Converter ile AVI, FLV, MP4, MPG, RM, QT VE WMV formatlarını, XviD ve H.264 gibi popüler codec'ler ile kullanabilirsiniz. Ayrıca YouTube, iPod, iPhone, HDTV ve Flash gibi önceden çıkış formatları da programda yer alıyor.

:: Free Video Converter programını ücretsiz indirin.
free-video-converter1232447174.jpg
:: Yazılımla ilgili görüşlerinizi forumda paylaşın.

Bilgi İçin : Free Video Converter
Yazan: Erhan Kahraman
SDN - http://shiftdelete.net
 

Alex1024

Asistan
Katılım
13 Ekim 2007
Mesajlar
388
Reaksiyon puanı
4
Puanları
0
Uydudan kaydedilen .ts uzantılı videoları mpeg'e dönüştüremiyor sanırım. Web sayfasında .ts den bahsedilmiyor. Bu tür dosyaları kesip (reklam atma vb.) dönüştüren yazılım olarak ne önerirsiniz?
 
Üst