Video çekme programı ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emrcnd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

emrcnd

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merhaba;
Yüksek kaliteli , Video çeken bir program vardı adında önceden yinede SDN Forumdan öğrenmiştim :). Ama unuttum.

Video çekerken mous etrafında sarı çizgi oluyor yuvarlak onun rengi falan değişiyor adını hatırlayan varsa yardımcı olan olursa memnun kalırım.

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Camtasia Studio var sonra PCHandScreenSuite screen recorder var..
Seç beğen al :)

emrcnd

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Camtasia Studio var sonra PCHandScreenSuite screen recorder var..
Seç beğen al :)

"PCHandScreenSuite screen recorder" işimi gördü.Teşekkürler...

bu video çekince reklamını basıyor nasıl halledeceğiz :) bildiğiiz video düzenleme progrmaı varmı xp'ninki pek iyi değil.

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
BB FlashBack 2 kullanmanızı öneririm . Hem kullanımı kolay hemde videoyu kaydettikten sonra kendi editörüyle istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz...

Dragunov

Asistan
Reaksiyon puanı
0
BB FlashBack 2 kullanmanızı öneririm . Hem kullanımı kolay hemde videoyu kaydettikten sonra kendi editörüyle istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz...

Hypercam dan çekilmiş bir video yu rarladığımız zaman boyutu çok ufaltıyordu . Bunda ne gibi boyutla video yu oluşturuyor yada rarladığımız zaman mb olarak ufaltıyormu ?

zehir_hafiye

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Programlarda opsiyonel bir özellik oldu zaten "sarı mouse". Hangi büyük çaplı programı kullanırsanız kullanın ayarları kurcalayınca çıkıyor. :)

morlard

Asistan
Reaksiyon puanı
5

Kaydettikten sonra codec olarak avi - xvid mpeg seçerseniz vidyo kalitesi iyi olur.

ilkerb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
CamStudio öneririm arkadaşım 4 yıldan beri kullanıyorum :) tartışmasız en iyisi ve kalitelisi

ardam445

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Biliyorum Aynısı Bendede Vardı İsmi Uzundu Hatırlayamıyorum İsmini

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Hypercam dan çekilmiş bir video yu rarladığımız zaman boyutu çok ufaltıyordu . Bunda ne gibi boyutla video yu oluşturuyor yada rarladığımız zaman mb olarak ufaltıyormu ?

Bundada aynen öyledir. Export ettiğinizde XVid ile compressleyin. Boyutta küçülüyor. Rarlayıncada dahada kücülüyor. Yani Hypercam'dan farkı yok compress verimliliği bakımından. Ama artısı , görüntüsü daha net oluyoru Hy. göre.